BL: pizzát, sört és szabadnapot szeretnének Szoboszlaiék - REAKCIÓK

A Barcának és a Citynek is örülnének Salzburgban.

Forrás: redbullsalzburg.at

A Red Bull Salzburg a 2-1-es győzelemmel záruló odavágó után az ausztriai visszavágón 3-1-re verte a Maccabi Tel-Avivot, így magabiztosan jutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

A sikerhez Patson Daka két gólja, valamint Szoboszlai Dominik tizenegyese kellett szerda este, a magyar játékos ezúttal is főszerepet vállalt a salzburgi menetelésből. A lefújást követően a duplázó Daka, valamint Jesse Marsch vezetőedző nyilatkozott.

"Végig hittünk abban, hogy csoportkörbe juthatunk, és révbe értünk, történelmet írtunk!. Érettebbek voltunk, mint korábban, így kevesebbet stresszeltünk, nyugodtabban játszottunk. Nagyon büszke vagyok a srácokra, egyben köszönöm a vezetőségnek a bizalmat. A fiúk a meccs után pizzát, sört és két szabadnapot kértek, de természetesen folytatjuk az edzéseket, hisz az út még csak most kezdődött" - fogalmazott Marsch.

 

Daka hozzátette, reméli, nagycsapatot is kapnak ellenfélül a csütörtöki sorsoláson. "Különösen a Barcelona és a Manchester City érkezésének örülnék" - mondta.

A Salzburg a 3. kalapból várja a sorsolást, így akár a Ferencvárossal is összecsaphatnak a csoportkörben.

Legfrissebb híreink