BL: nem csak a Fradival kellett megküzdeniük az azerieknek - reakció

A kulcsemberek hiányáról is beszélt a Qarabag trénere.

Forrás: FTC/Facebook

Szerdán az NB1.HU is beszámolt arról, hogy a Fradi 1-1-es döntetlent játszott az azeri Qarabag otthonában. A BL-selejtezős meccsen az FTC szerezte meg a vezetést Boli góljával, erre a 34. percben érkezett Owosu válasza:

A lefújás után Gurban Gurbanov elmondta, játékosainak nem csupán a Ferencvárossal, hanem a nagy hőséggel is meg kellett küzdeniük:

"Intenzív, érdekes meccs volt. Olyan csapat ellen játszottunk, amely jól bánik a labdával, ezt megtapasztaltuk. Minden a visszavágón dől el, mi készen fogunk állni. A szurkolóink, akik ma is csodálatosak voltak, megérdemlik, hogy a végsőkig küzdjünk értük, és jobb eredményt érjünk el. Higgyék el, nem akarunk gólt kapni a meccsek elején… Bealudt volna a csapat? Negyven fok volt, a játékosaim szenvedtek ebben a melegben és az ellenfél sem volt hétköznapi. Lehet, hogy gólt kaptunk az elején, de fel tudtunk állni, és megbízhatóan játszottunk tovább. Három-négy kulcsemberünk is hiányzott, ennek ellenére tisztességes teljesítményt nyújtott a csapatunk" - idézi a Qarabag edzőjét az ulloi129.hu.

Sztanyiszlav Csercseszov értékelését itt olvashatják:

A visszavágót kedden 20 órától rendezik meg a Groupama Arénában. 

Legfrissebb híreink