BL: nem csak a fradistáknak lesz fontos – REAKCIÓ

Ezúttal sem marad szurkolók nélkül az FTC.

Forrás:

Kedd este 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában az FTC-Molde BL-mérkőzés. A párharc győztese a Bajnokok Ligája, míg a vesztese az El-csoportkörében folytatja, a tét tehát nem kicsi, szakmai és anyagi értelemben sem.

Az első mérkőzésen, Norvégiában, 3-3 lett a találkozó végeredménye, annak az összecsapásnak az egyik legjobbja Botka Endre volt, aki védő létére két Fradi-gól előkészítéséből is alaposan kivette a részét a kulcspasszaival.

Botka a FradiMédiának nyilatkozott a visszavágóval kapcsolatban:

„Nagyobb a nyomás, mint bármelyik másik mérkőzés előtt, hiszen tudjuk, hogy ez a meccs nemcsak a fradistáknak, hanem egész Magyarországnak, a magyar labdarúgásnak is nagyon fontos. A helyén kell kezelni a felfokozott hangulatot, nekünk, futballistáknak ezt egy kicsit ki is kell zárni ezekben a napokban, és csak tenni a dolgunkat, ahogy eddig is. Az idei selejtezősorozatban minden meccs előtt nagy nyomás volt a csapaton, hiszen korábban egyetlen mérkőzés döntött a továbbjutásról, ám a Molde elleni visszavágóra úgy tekintünk, mintha egy döntő következne. Nem tudjuk, hogy legközelebb mikor leszünk ilyen közel ahhoz, hogy bejussunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe, most viszont minden adott ahhoz, hogy ott legyünk. Jó csapatunk van, nagyon egyben vagyunk, ezt ki kell használni.”

A mérkőzésen ezúttal sem marad szurkolói segítség nélkül a Ferencváros. Mint ismeretes, fanatikusok nem lehetnek bent a találkozón, de akárcsak az eddigi nemzetközi kupameccsek alkalmával, a Fradi Tábor tagjai most is kivetítőn nézik majd a mérkőzést a Sas szobornál, ahol együtt szurkolnak majd, a hangjuk meg ezúttal is bőven behallatszik majd a stadionba.

Legfrissebb híreink