BL: másfajta kihívás vár a Fradira az egyik gólfelelőse szerint

Már kielemezték a svéd bajnok játékát.

Forrás:

Mint ismeretes, az eredeti időpontnál egy órával korábban, 19 órakor kezdődik holnap az FTC-Djurgarden BL-selejtező, de az továbbra sem változott, hogy nem lehetnek nézők a mérkőzésen.

A várható fejleményekről a Fradi honlapja azt a Tokmacot kérdezte, aki azok közé tartozik, akitől gólokat várnak a fradisták. A légiós egyébként eredményesen kezdte az NB I-es bajnokságot, hiszen a címvédő az ő találatával egyenlített az MTK elleni 1-1 alkalmával.

„Kemény mérkőzésre számítok a svéd csapat ellen, az biztos, hogy teljesen másfajta kihívás vár ránk, mint amelyet a bajnoki mérkőzéseken megszokhattunk. Tudjuk, hogy az idei selejtezőben nincs visszavágó, azaz egy meccsen dől el a továbbjutás, ezért fontos, hogy maximálisan koncentráljunk és a legjobb formánkat tudjuk hozni szerdán. Igyekszünk a lehető legjobban felkészüli az ellenfélből, bízom benne, hogy mi folytathatjuk majd a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A hétfői edzésünk előtt videón megnéztünk a svédek néhány mérkőzését, ez alapján is elmondható, hogy remek csapat. Tavaly is megtapasztalhattuk, hogy a Bajnokok Ligájában nincs könnyű ellenfél, ezért mint mondtam, ezúttal sem számítok könnyű mérkőzésre. A Djurgarden bizonyára nem véletlenül lett legutóbb Svédország bajnoka. A csapat célja hozzánk hasonlóan a továbbjutás, de természetesen mi is azon leszünk, hogy kvalifikáljuk magunkat a következő körbe.”

Mint ismeretes, sajnos nem lehetnek nézők a találkozón (mint ahogyan az UEFA egyik rendezvényén sem), de Tokmac szerint ettől még előnyben lehet a Fradi a hazai pálya miatt.

„Bizony, ez nagy előny! Annak ellenére is ezt mondom, hogy tudjuk, ezúttal sajnos nem számíthatunk a szurkolóink támogatására, azaz egészen más lesz a hangulat, mint például a tavaly nyári selejtezőink során. Ki kell használnunk a hazai pálya előnyét, győznünk kell!”

Legfrissebb híreink