BL: lenézi a Fradit a híres madridi sportnapilap - REAKCIÓK

A Juve legendája és a Dinamo másodedzője is megszólalt.

Forrás: fradi.hu

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, a Ferencváros a G-csoportban a Juventusszal, a Barcelonával és a Dinamo Kijevvel játszik a Bajnokok Ligájában.

A sorsolást követően a ferencvárosi reakciók után a három ellenfél környezetéből is érkeztek nyilatkozatok. A legkeményebben a híres madridi sportnapilap, a Marca fogalmazott, akik egyértelműen a Barca könnyű, egy csillagot kapó legyőzöttjeiként aposztrofálják a zöld-fehéreket. "A Bajnokok Ligája leggyengébb csapata, legalábbis a legkisebb koefficienssel rendelkeznek. Nyilvánvaló, hogy a csoport kishalai, akik az utolsó pillanatban jutottak a csoportkörbe a norvég Molde ellen. A legendás Szerhij Rebrovnak - aki Sevcsenkóval remekelt Ukrajnában - csapatában alig van ismert játékos. Ellenük vagy győz, vagy győz a Barca."

Grupo y rivales del Barça: La Juventus de Cristiano Ronaldo, el Dinamo de Kiev y el Ferencvaros

 

A Juventus részéről az aranylabdás alelnök, Pavel Nedved értékelt. "Számunkra feltérképezetlen a magyar együttes, mivel nem rendszeres BL-résztvevők. A magyar futballt ismerve azonban biztos vagyok benne, hogy több tehetséges játékossal rendelkeznek, és nekünk minden mérkőzésen óvatosnak kell lennünk. A Bajnokok Ligájában mindig minden ellenfél okozhat nehézségeket."

Nedved: "Massima attenzione in ogni gara" - Juventus

 

A Dinamo Kijev másodedzője, Ognjen Vukojevic is finomabban fogalmazott. "Nagyon érdekes lesz Szerhij Rebrov csapatával, a Ferencvárossal találkozni. Arra kell törekednünk, hogy a játék minden elemében megmutassuk a valódi tudásunkat, nem félünk senkitől és semmitől. A játékosainknak hatalmas élmény jelent majd a csoportkör."

Огнен ВУКОЕВИЧ: "Очень хороший жребий для Динамо"

 

FRISSÍTÉS: PÉNTEK, 10.56

 

Legfrissebb híreink