BL: Kubatov Schwarzeneggertől idézett

Láblógatás továbbra is kizárva.

Forrás: fradi.hu

Kubatov Gábor, az Fradi elnöke interjút adott a FradiMédiának, melyben

A Dinamo kiejtése után 120 sms-t kapott Kubatov, mindet tiszteséggel meg is válaszolt. Csalódott lenne, ha nem jönne össze a BL csoportkör, de elismerte, hogy pokolian nehéz lesz elérni.

A cél az volt évekkel ezelőtt, hogy a Dinamo Zagreb szintjére el tudjon jutni a csapat. Ez sikerült, hiszen a horvátok ellen egy igazi ki-ki meccset játszott a Fradi.

Kifejezetten örült, hogy erős csapatokat kellett legyőznie a Ferencvárosnak. Norvégiában azt gondolták, hogy felesleges a zöld-fehéreknek szállást foglalni, hiszen úgyis ki fognak esni. Ez plusz önbizalmat adott a csapatnak.

,,Megjártuk a poklot és magunkkal is hoztuk" - utalt vissza Kubatov az elmúlt évek nehézségeire. Szerencsére a szurkolókkal mostanra sikerült egy korrekt viszonyt kialakítani, amelynek hála a Dinamo ellen úgy léphetet pályára a csapat, mintha nem is lett volna zárt kapus a meccs, hiszen a ferencvárosi fanatikusok a stadion mellől buzdították a csapatukat, ezzel is erőt adva a játékosoknak.

Végül hozzátette, hogy továbbra is hasonló alázattal kell minden sorozatban szerepelniük. Egy Schwarzenegger idézettel búcsúzott: ,,Miközben te lógatod a lábad, az ellenfeled készül ellened."

Legfrissebb híreink