BL: kiakadtak a klasszisok Szoboszlaiék meccsén

Aztán a másik fél is nagyot csalódott.

Forrás: redbullsalzburg.at

Mint arról beszámoltunk, nem sikerült a bravúr Szoboszlai Dominik csapatának, a Salzburgnak a Bajnokok Ligájában: hazai pályán 2-0-ra kaptak ki szerda este az Atlético Madridtól, így a spanyol csapat mögött a harmadik helyen végeztek a csoportban, és tavasszal az Európa-ligában folytatják. Szoboszlai Dominik kezdőként lépett pályára, veszélyesen játszott, a 48. percben, egygólos hátrányban nagy helyzetet hibázott.

A lefújást követően Jesse Marsch, a salzburgiak vezetőedzője felemás érzésekkel értékelt. "Nagyon erős ellenfelekkel játszottunk a legmagasabb szinten. Természetesen nagy a csalódás, de ugyanolyan büszkék is vagyunk, hisz a csoportban például a világ két legjobb kapusával álltunk szemben. Remekül, nagyszerűen játszottunk és helytálltunk, nem kérhetek többet!"

A másik oldalon Diego Simeone vezetőedző ugyan megelégedett, ám összességében korántsem volt boldog - hasonlóan ahhoz a Luis Suárezhet és Saulhoz, akik kiakadtak a 64. percben, hisz Simeone lecserélte őket. "Logikus a reakciójuk, mindenki szeretne végig a pályán lenni. Ismét ott vagyunk a kieséses szakaszban, ez jó hír, de nem játszottunk a legjobban, főleg az első félidőben.  A második játékrészre feljavultunk és a hajrában jött a második gól, ezt követően megnyugodtunk.. Kíváncsian várjuk, mit hoz a folytatás" - mondta az argentin tréner.

Az A-csoport végeredménye:

1. Bayern München 16
2. Atlético Madrid 9
3. Salzburg 4
4. Lokomotiv Moszkva  3

Legfrissebb híreink