BL: íme a Ferencváros kerete

Érdekes döntéseket hozott az Rebrov.

Forrás:

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy törheti a fejét a Fradi szakmai stábja a Ludogorec elleni BL-selejtező előtt. Isael és Szihnyevics eltiltás miatt nem léphet pályára (utóbbi a visszavágót is kihagyja). Rajtuk kívül Davide Lanzafame szereplése is kérdéses, hiszen az olasz futballista sérüléssel bajlódik. 
 

BL: bajban a Fradi, több kulcsember hiányozhat - NB1.hu

Nehéz helyzetbe került a szakmai stáb.

A Fradi keretében mindhárom játékos szerepel, de nincs ott a névsorban többek között Leandro, Bőle Lukács és Spirovski sem.
 
Íme az FTC közleménye a kerethirdetésről:
 
"Hivatalossá vált az A- és a B-lista is, azaz, hogy mely játékosokat nevezték labdarúgócsapatunk Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-párharcának két mérkőzésére.
 
A B-lista annyiban tér el az A-tól, hogy arra csak azok az 1998. január 1-je után született labdarúgók kerülhettek, akik 15 és 21 éves koruk között két évet egyhuzamban klubunknál szerepeltek.
 
Ezen a két listán összesen még kettőt lehet változtatni ma (kedd) 20.00-ig.
 
A listán az eltiltott játékosoknak is szerepelniük kell, az eltiltás ugyanis csak így jár le.
 
Az A-lista
 
Kapusok: Dibusz Dénes, Gróf Dávid
 
Mezőnyjátékosok: Isael Barbosa, Miha Blazic, Botka Endre, Eldar Civic, Rui Pedro, Csonka András, Lasha Dvali, Abraham Frimpong, Marcel Heister, Danylo Ihnatenko, Ihor Haratin, Davide Lanzafame, Lovrencsics Gergő, Tokmac Nguen, Priskin Tamás, Sigér Dávid, Mikalai Sihnevich, Michal Skvarka, Varga Roland, Oleksandr Zubkov.
 
A B-lista
 
Kapusok: Varga Ádám, Bánki Márton
 
Mezőnyjátékosok: Bene Marcell, Novák Zsombor, Pócsik Botond, Szabó Richárd"

Legfrissebb híreink