BL: Gulácsiék alakzatot váltottak - REAKCIÓ

A török bajnokot intézték el kezdésnek.

Forrás: dierotenbullen.com

Győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét az RB Leipzig, a török Basaksehirt győzte le hazai pályán a német csapat. Gulácsi Péter és Willi Orbán is végig a pályán volt, ráadásul a magyar válogatott kapusa sorozatban a harmadik meccsén nem kapott gólt. A Lipcse vezetőedzője nem volt teljesen elégedett, azonban nincs okuk szomorkodni:

Julian Nagelsmann:

,,Nem vagyunk teljes mértékben boldogok a mai teljesítményünkkel, néhány játékosunk nagyon fáradt volt. Remek munkát végeztünk az első félidőben, ám a második gól után leeresztettünk. Ennek ellenére nem engedtük, hogy helyzeteket alakítsanak ki, így összeségében elégedett vagyok.

Akkor sem kaptunk volna több pontot, ha szebben játszunk. Megyünk tovább, hétvégén a Hertha ellen kell majd jó teljesítményt nyújtanunk."

 

Barca-Fradi: Rebrov sajnálja, Koeman elismerte - REAKCIÓK - NB1.hu

 

 

Angeliño:

,,Jól játszottunk az első félidőben. A másodikban alakzatot váltottunk egy kissé és nem voltak pontosak a passzaink. Boldog vagyok, hogy nem kaptunk gólt. Természetesen örülök a két találatomnak, sok helyzetet alakított ki számomra a csapat az elmúlt hetekben. Köszönöm srácok! Meccsről meccsre próbálunk fejlődni. Most az előttünk álló feladatra koncentrálunk, szombaton a Hertha ellen lépünk pályára."

 

Barca-Fradi: óriási dicséretet kapott a Fradi - REAKCIÓK - NB1.hu

 

 

Yussuf Poulsen:

,,Jók voltunk az első játékrészben, sok helyzetet alakítottunk ki, akár több gólt is szerezhettünk volna. Annak ellenére, hogy ez nem sikerült, így is boldogok lehetünk. Jól érzem magam Lipcsében, örülök, hogy ennyi lehetőséghez jutok. Remélem, hogy a dolgok így folytatódnak tovább!"

Legfrissebb híreink