BL, El: kiderült, melyik csatornákon láthatjuk a magyar kupacsapatokat

Eldőlt, ki közvetíti a Celtic-Fradit.

Forrás: FTC/Facebook

Az MTVA nb1.hu-nak küldött közleménye:

Zöld-fehér csapatok BL-derbije szerdán élőben az M4 Sporton

A Celtic ellen folytatja szerdán a Bajnokok Ligájában a Ferencváros, csütörtöktől pedig elkezdi nemzetközi szereplését a MOL Fehérvár, a Puskás Akadémia és a Budapest Honvéd az Európa-ligában. A találkozókat a közmédia szerdán és csütörtökön élőben közvetíti.

A Ferencváros második selejtezőmérkőzését játssza szerdán este a skót Celtic ellen, miután az első körben 2–0-ra legyőzte a svéd bajnokot. Szerhij Rebrov, a magyar csapat vezetőedzője az M4 Sportnak adott interjújában elmondta véleményét az idei sorozat lebonyolításáról: „Nem tudom, előny-e, hogy csak egy mérkőzésből áll ez a párharc. Ami biztos, hogy így még nagyobb koncentrációt és fegyelmet igényel a játékosoktól, hiszen nincsen lehetőség a javításra, azonnal jön a következő selejtezőkör. Ez nyilván nehézség, nagyobb nyomás a játékosoknak, ugyanakkor ezzel mindkét csapatnak meg kell küzdenie” – mondta a közszolgálati sportcsatornának a vezetőedző. Az M4 Sport 20.15-től felvezető műsorral kezdi a mérkőzés közvetítését, a kommentátor Hajdú B. István lesz.

Csütörtökön három magyar érdekeltségű nemzetközi találkozót is rendeznek, valamennyit élőben közvetíti a közmédia. A MOL Fehérvár, a Budapest Honvéd és a Puskás Akadémia küzdelmei az M4 Sport és a Duna World műsorán láthatók.

AUGUSZTUS 26., SZERDA


20.15. CELTIC–FERENCVÁROSI TC (M4 Sport)

AUGUSZTUS 27. CSÜTÖRTÖK

18.15 MOL FEHÉRVÁR FC–BOHEMIAN FC Európa-liga selejtezőmérkőzés (M4 Sport)
18.55 HAMMARBY IF–PUSKÁS AKADÉMIA Európa-liga selejtezőmérkőzés (Duna World)
20.30 BUDAPEST HONVÉD–INTER TURKU Európa-liga selejtezőmérkőzés (M4 Sport)

Legfrissebb híreink