BL: eddig jól sikerült Csercseszov mozgósítása is

Jó hír is érte az FTC híveit, a jegyek is rohamosan fogynak.

Forrás:

Szerda este, a Groupama Arénában harcolhatja ki a továbbjutását a Ferencváros a kazah Tobol ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Mint ismeretes, az első mérkőzésen 0-0 lett a találkozó végeredménye, azaz a továbbjutásra eleve esélyesebb zöld-fehérek stratégiai előnyből várhatják a második mérkőzést.

Pláne azért, mert hazai pályán lépnek pályára, a saját közönségük előtt, mely biztos, hogy ismét hatalmas hangulatot varázsol a Groupama Arénába, a vasárnap esti adatok szerint már több, mint 17 ezer jegy gazdára talált.

Egyébként az első meccsen sem volt rossz a hangulat (de nem volt olyan jó, mint a magyar rangadókon szokott lenni) és erről Sztanyiszlav Csercseszov, az FTC mestere is beszélt a FradiMédiának:

„Kostanayban telt ház volt, ami körülbelül 9 ezer nézőt jelentett, remek hangulatban játszhattunk a párharc első mérkőzésén. Remélem, nálunk is minél többen kilátogatnak majd és segítenek nekünk. Ezen a szinten senkit nem szabad lebecsülni, a kazah bajnokcsapat is kemény ellenfél. Szükségünk lesz a szurkolóink támogatásra!”

Az FTC-vel kapcsolatos hír, hogy Ryan Mmaee ismét a társaival edz együtt.

A visszavágó szerdán este 20 órakor kezdődik.

Legfrissebb híreink