BL: bezavar-e a borítás a Fradinak?

Boli szavaira is reagált Rebrov.

Forrás:

Már csak egy lépés választja el attól a Ferencvárost, hogy 25 év elteltével ismét BL-főtáblán szerepeljen. Ez a lépés vagy akadály a norvég Molde, mely csapat ellen holnap 21 órától játssza az első találkozóját a magyar bajnok.

A mérkőzés előtti, szokásos sajtótájékoztatóról a következőket jelentette a helyszínről a FradiMédia. Az eseményen az FTC részéről Szerhij Rebrov vezetőedző és Lovrencsics Gergő csapatkapitány vett részt.

„Nagyon komoly mérkőzés vár ránk és egy nehéz ellenfél, ezt mindannyian tudjuk. Fontos, hogy mindenki megértse, mennyire fontos ez a meccs. A holnapi, konkrét terveinkről nem szeretnék beszélni, koncentrálnunk kell, hiszen ez az utolsó lépés, hogy bejussunk a csoportkörbe” - mondta Rebrov.

Azt is megkérdezték Rebrovtól, mit szól Franck Boli nyilatkozatához, aki a norvég média szerint azt mondta, a Fradi kiüti a Moldét a BL-ből.

„Többféleképp lehet ezt értelmezni. Az egészséges önbizalomra szükség van, de persze arra is, hogy tiszteljük a Molde játékosait. Komolyan kell vennünk az ellenfelet, járt már a BL-ben, nehéz rivális lesz”.

Lovrencsics Gergőtől azt kérdezték, mennyire lesz zavaró a műfű a Fradi számára.

- Teljesen más a műfű, mint a rendes gyep. Nem készültünk otthon műfüvön, mert tudjuk, hogy itt teljesen másmilyen az, mint az otthoni. Most fogunk tehát először edzeni ezen, de nem gondolom, hogy ez probléma lenne. Mindannyian tudjuk, miért jöttünk, mindegy, hogy milyen füvön, de el akarjuk érni a célunkat.”

A FRADI KERETE

A FERENCVÁROS BL-KERETE A MOLDE ELLENI ELSŐ MÉRKŐZÉSRE
Kapusok:
Dibusz Dénes, Bánki Márton, Bogdán Ádám
Védők: Abraham Frimpong, Lovrencsics Gergő, Eldar Civic, Botka Endre, Miha Blazic, Marcel Heister, Lasa Dvali, Csontos Dominik, Iyinbor Patrick
Középpályások: Somália, Tokmac Nguen, Ihor Haratin, Sigér Dávid, Csonka András, Hajdú Roland, Katona Bálint, Michal Skvarka, Aissa Laidouni
Támadók: Olekszandr Zubkov, Roko Baturina, Pócsik Botond, Redzic Damir, Franck Boli, Myrto Uzuni, Isael, Varga Roland

Legfrissebb híreink