BL-ben a Fradi: kitört a jegyvásárlási láz

A legfrissebb információk.

Forrás:

Június 10-én fogadja a BL első selejtezőkörének az első meccsén az FTC a bolgár Ludogorec csapatát, a találkozó 20 órakor kezdődik. Mint az várható volt, a mérkőzés iránt hatalmas az érdeklődés.
 
Az ulloi129.hu a következőket jelentette a jegyvásárlásinlázzal kapcsolatban: „Péntek délután óta válthatóak meg a jegyek a július 10-én, nyolc órakor rendezendő BL-meccsre, s máris 10499 foglalt helynél járunk (10:05), igaz, azt meg kell jegyezzük, hogy a tábor foglalásai és a VIP miatt nem nulláról, hanem mintegy 2500-ról kezdtünk. A leggyorsabban szokás szerint a C2-es szektor telik, mely már 90% felett van, de a B-szektorok is nagyban fogynak, már 4000 felett jár a kapu mögötti rész. A foglalások számában a Skyboxok és a VVK-szektor nincs benne.
 
Eközben 5174-nél jár a (VIP-nélküli) bérletfoglalások száma, de ebben benne van az az 1200-1400 olyan tavalyi bérletes, aki még nem váltotta meg az idei szezonra szóló szezonbelépőjét. A bajnokság augusztus első hétvégéjén kezdődik, az MLSZ a sorsolást csütörtökön rendezi.”
 
A fradisták szurkolói honlapja megemlítette az NB I-es sorsolást, melyről a legfontosabb tudnivalók a linkre kattintva érhetőek el.

Legfrissebb híreink