Betis-Fradi: kellemetlen emléke van az FTC-nek a bíróról

Kijelölte a játékvezetői csapatot az UEFA.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros csütörtökön a Betis otthonában folytatja a szereplését az Európa-ligában. A magyar csapat az előző négy fordulóban nem tudott pontot szerezni, így eldőlt, hogy a csoportjában az utolsó helyen végez. A spanyol gárda ezzel szemben hét ponttal rendelkezik jelenleg, ezzel pedig a második pozícióban tanyázik.

Az UEFA döntése alapján Ruddy Buquet fogja vezetni a Betis-Ferencváros összecsapást. A 44 éves sípmester komoly rutinnal rendelkezik, a BL-ben például eddig 15 meccsen tehette le névjegyét. Hazájában már Francia Kupa-döntőt is vezethetett. Az ulloi129.hu összesítése alapján Buquet Franciaországban már bő 400 mérkőzésen jutott szóhoz.

A Fradi számára nem ismeretlen Ruddy Buquet, hiszen a spori fújta a sípot 2019-ben, amikor a zöld-fehérek a Dinamo Zagrebet látták vendégül a BL-selejtező visszavágóján. A mérkőzés nem sikerült jól a Ferencvárosnak, ugyanis a horvátok 4-0-ra diadalmaskodtak a Groupama Arénában.

Buquet munkáját Cyril Mugnier és Guillaume Debart segíti asszisztensként, a negyedik játékvezető pedig Mikael Lesage lesz.

A Betis-Ferencváros mérkőzés csütörtök este 18:45-kor kezdődik.

FRISSÍTÉS:

13.28:

14.12:

15.18:

Legfrissebb híreink