Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat a Hertha - reakció

Dárdai Márton nélkül.

Forrás: herthabsc/Twitter

A hazai pályán elszenvedett 1-0-ás vereséget követően, Hamburgban mindenképpen győzni kell a Hertha együttesének, ha jövőre is a német első osztályban akar szerepelni. A sors azután hozta össze a két gárdát, hogy a berliniek a Bundesligában a 16., míg a hamburgiak a Bundesliga 2-ben a 3. helyen zárták a bajnokságot. Az esélyek a hamburgiak mellett szólnak, hiszen nem csak előnyben várják a párharc folytatását, de most hazai közönség előtt fognak pályára lépni, ami egyértelműen pluszt ad.


”Nagyon várjuk már, hogy újra a hazai közönségünk előtt bizonyítsunk. A csapat tele van energiával és lelkesedéssel, ami a berlini győzelmet követően még nagyobb lett. Van pár elképzelésünk, hogy mit fog játszani a Hertha ezekre fel is készültünk, de úgy is a pályán fog eldőlni minden. A váratlan dolgokra nem lehet előzetesen felkészülni. Nagyon motiváltak vagyunk és bízunk benne, hogy lesz okunk az ünneplésre hétfő este” – nyilatkozta Tim Walter a Hamburg SV vezetőedzője.


Felix Magath tanítványaitól több kell Hamburgban, de a HSV-vel játékosként és edzőként is komoly sikereket elérő tréner szerint nem lehetetlen a feladat.
”Gőzerővel készülünk a mérkőzésre. Bár otthon vereséget szenvedtünk, az esély továbbra is megvan. A helyzet egyszerű. Nyernünk kell Hamburgban, be kell bizonyítanunk, hogy helyünk van az első osztályban. Richter és Jovetic játékra kész, és Santiago Ascacibar is visszatért. Az ő mentalitása hiányzott a csapatból az első mérkőzésen. Úgy érzem a hazaiakon lesz a nagyobb nyomás, amit szeretnénk kihasználni” - mondta Felix Magath a Hertha BSC vezetőedzője.

A vendégek sérülés miatt továbbra sem számíthatnak Dárdai Mártonra.

BUNDESLIGA OSZTÁLYÓZÓ
2. MÉRKŐZÉS
20.30
:HAMBURG SV-HERTHA BSC

Legfrissebb híreink