Az Atlético sztárja meghozta élete döntését

Madrid – Cristiano Ronaldót is a szájára vette.

Forrás:

 

Megunta, hogy neki mindenki tanácsokat ad, hogy mások azt hiszik, nála jobban tudják, hogy mi a jó neki. Pedig attól is óvták, hogy oda igazoljon, mert azt jósolták az Eb-n történő csillogása után, hogy ott eltűnhet a süllyesztőben.

 

Ő viszont a világ harmadik legjobb labdarúgója lett, ráadásul a világ legjobbjának hivatalosan is megválasztott edzője a fontos, sőt döntő hibái ellenére is benne bízik meg a legjobban.

 

Ezért eldöntötte, nem megy sehová, marad ott, annál a klubnál, amelyikbe szerelmes, ott rúgja tovább a gólokat, ahol a legjobban szeretik a szurkolók, és akiket a legjobb tábornak tart a világon.

 

Diego Simeone vezetőedző után Antoine Griezmann, az Atlético Madrid francia földönkívülije is úgy döntött marad, de főnökével ellentétben ő keményen be is szólt az őt mindig, mindennel nyaggató zsurnalisztáknak.

 

„Soha, senki nem kérdezzen meg arról, hogy hová tartok, mert maradok. Ezt a klubot szeretem, ennek az edzőnek az irányításával szeretnék dolgozni, ennek a klubnak a fanatikusainak szeretnék örömet okozni. A fejembe vettem, hogy végre meghálálom a belém vetett bizalmat. Ha valaki tudni akar valami fontosat, akkor kérdezze meg a Ronaldótól, hogy hová igazol (azért kemények a baszk szavai, mert CR7 menedzsere pont a minap nyilatkozta azt, hogy a portugál marad, nem érdekli egyetlen kínai ajánlat sem – a szerk.),”

 

Nem kell hozzá semmilyen varázslat, hogy megállapíthassuk: az Atlético Madrid szurkolóinál aligha vannak most boldogabb emberek a világon…

Legfrissebb híreink