Az Atlético Madrid két legnagyobb ikonja is marad a klubnál

Madrid – Már a BL-győzelemről álmodoznak a szenvedélyes fanatikusok.

Forrás:

Fellélegezhetnek az Atlético Madrid szurkolói, mert Diego Simeone és Fernando Torres is marad. Ennél fontosabb hír meg nem érheti a vesztes BL-döntő óta elkeseredett drukkereket. Emlékezetes, hogy a nemzetközi sajtó a Real elleni, vesztes BL-finálé után azzal kürtölte tele a világot, hogy Simeone távozni akar, mert kijelentette, hogy el kell gondolkoznia.

 

Akik viszont ismerik a klub rezdüléseit, pontosan tudják és tudták (!): Simeone maga kérte nemrég, hogy 2020-ig maradhasson, az aláírás pillanatában pedig kijelentette, Madridban, az Atlético kötelékében van az otthona, történjék bármi is.

 

És, hogy további jó híreink legyenek a Matracosok őrültjeinek: Fernando Torres gyakorlatilag már szabadon igazolható (eddig a Milan kölcsönjátékosaként játszott nevelőegyesületében), az Atleti vezetőivel viszont mindenben megegyezett a további folytatásról. Torres a tavasszal a hátán cipelte az Atléticót, toronymagasan a gárda legjobbja volt.

 

Amikor kölcsönként visszaérkezett a klubhoz, vasárnap délelőtt, tömött lelátók előtt köszöntötték a klub ultrái, akik a hírek hallatán – erről közösségi portálokon tett bejegyzések tanúskodnak – tömegével indultak a kocsmákba ünnepelni.

 

Egy-két Facebook-csoport már ki is jelentette, megvan a következő kiírás BL-győztese.

 

Itt a példa, hogy a világlátás gyorsan tud változni, mert eddig a napig csendben volt szinte minden Atlético-szurkoló, de a szenvedély és a fanatizmus ismét hatalmas erővel tört elő belőlük, mert kiderült, a legnagyobb kedvenceik maradnak!

 

A szenvedélyek csapata tehát tovább folytatja a harcát a többszörös milliárdosok ellen!

Legfrissebb híreink