AEK-ultrákkal üzent a Vidi Tábor Garancsinak - videó

Állítják, a tulajdonosnál pattog a labda.

Forrás:

Miközben a Vidi BL-menetelése minden elismerést megérdemel, nem szabad megfeledkezni arról a tényről sem, hogy a gárda legfanatikusabb, legmarkánsabb szurkolói nem látogatják a gárda mérkőzéseit. 
 
Mégpedig azért, mert a vezetők a MOL színrelépése miatt – mely megállapodásról az nb1.hu egyedüliként már a bejelentés előtt írt – megváltoztatták a csapat nevét és címerét. És emiatt akkor is haragudnak a drukkerek, ha a mamut, vagyis inkább óriás dinoszaurusz vállalat anyagi támogatása is kell a sikerekhez.
 

Mint már többször jeleztük, a vezetők (döntő többsége) és a szponzorok az innováció hívei a (magyar) labdarúgásban, a legfanatikusabb szurkolók meg a hagyományőrzésé. Nem csak Fehérváron van, volt és lesz még vita a két tábor között.
 
A Vidire viszont megint sorsdöntő meccs vár a BL-ben, még nagyobb téttel, mint eddig, ráadásul, ha igaz az a mondás, hogy a szurkolók rengeteget segítenek meccs közben (is) (márpedig mindenki ezt állítja, főleg sikerek esetén), akkor tényleg szükség lesz rájuk, legfőképpen Athénban.
 
Mert az AEK Athén tábora nem piskóta, az a jelző, hogy fanatikus nem állja meg a helyét, mert túl zsenge megfogalmazás.
 

Ellenük csak vérbeli ultrákkal lehet felvenni a versenyt, bármilyen szegmensben.
 
Mert annál nincs jobb, ha egy csapat és a szurkolótábora együtt és nem egymás mellett küzd a közös sikerért!

Legfrissebb híreink