A Vörös Ördögök nem rúgtak 19 gólt, de így is meglett az EL-főtábla

Manchester - Wayne Rooney és Marcus Rashford is góllal hangolt az FA Kupa döntőre.

Forrás:

Már csak az El-főtáblás indulás bebiztosítása maradt igazi tétnek az MU számára a kedd esti bajnoki szezonzárón, és ez össze is jött a Van Gaal-csapatnak.

 

A Manchester Unitednek a gyakorlatban már nem volt esélye a negyedik hely eléréséhez, 19 góllal kellett volna megvernie a Bournemouth-t az Old Traffordon ahhoz, hogy ősszel a Bajnokok Ligájában indulhasson.

 

A győzelem azonban nem maradt el, amiről a visszavont szerepkörben játszó Rooney és az ifjú titán Rashford gondoskodott az angol bajnoki szezon utolsó meccsén. A végén Young és Smalling is betalált - utóbbi a saját kapujába.

 

Az MU - amelynek szombaton a Wembleyben lesz jelenése a Crystal Palace elleni FA-kupa-döntőben - megelőzte a S'otont, az ötödik helyen végzett, és rögtön a főtáblán kezd majd az Európa-ligában, nem kell selejtezőt játszania.

 

A találkozót egyébként azért halasztották el múlt vasárnap, mert röviddel a kezdés előtt gyanús táskát találtak a lelátón, ami a stadion teljes kiürítését vonta maga után. Másnap kiderült, egy korábbi terrorellenes gyakorlat során felkutatásra szánt csomagról, egy hamis bombáról van szó, amely elkallódott az akció során...

 

Premier League, a 38. fordulóból elhalasztott meccs:

Manchester United-Bournemouth 3-1 (Rooney 43., Rashford 75., Young 87., ill. Smalling 93. - öngól)


 

Legfrissebb híreink