A szurkolóknak üzent a Fradi kulcsembere a BL-csata előtt

Lovrencsics Gergő szerint magasra került a léc.

Forrás:

A Ferencváros szerdán fogadja a Ludogorec csapatát a BL-selejtezőben, az összecsapás 20 órakor kezdődik. A zöld-fehéreknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen a bolgár vetélytárs komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.
 
Lovrencsics Gergő is tudja, nagyon kemény diót kell feltörniük. A Fradi magyar válogatott játékosa szerint a Ludogorecnek gyors támadói és erős védői vannak. Ennek ellenére nagyon motiváltan várják a kezdő sípszót a fővárosi labdarúgók. Lovrencsics szerint a szurkolókra is nagy szükségük lesz a szerdai meccsen. Bízik benne, hogy a szimpatizánsokkal nagy sikereket tudnak majd elérni. 
 

Átigazolási tervekről beszélt a Fradi vezérigazgatója - NB1.hu

 

"Szerdán a szakmai stáb végignézte a szuperkupa-döntőjüket, amibe én is belenéztem, de alaposabban csak most fogjuk elkezdeni, a következő napok feladata lesz a taktikai felkészülés. Azt azonban már most lehet látni, hogy nehéz ellenfél lesz, amelynek gyors támadói és erős védői vannak. Folyamatosan bejutnak valamelyik csoportkörbe az európai kupaporondon. A tapasztalat nemzetközi szinten náluk van. Most ez a léc áll előttünk, ezt kell átugranunk, remélem, hogy felkészültek leszünk. Mindenki nagyon motivált, és tudja, milyen fontos ez a párharc. Fontos, hogy hazai pályán, a nagyszerű szurkolótáborunk előtt előnyt szerezzünk. Tudjuk, milyen fantasztikus hangulatot tudnak teremteni a drukkereink, ezért nagyon várjuk a mérkőzést. Az egész csapat nevében arra kérjük őket, hogy az eddig megszokott elsöprő lendülettel, sportszerűen, a szabályoknak megfelelően buzdítsanak minket, mert csak így, együtt tudjuk elérni a sikereket!" - fogalmazott Lovrencsics. 

Legfrissebb híreink