A futball legnagyobb átigazolására készül a Real Madrid

Madrid - Ha ez megvalósul...

Forrás:

 

Épp a Real Madrid-Atlético Madrid spanyol derbi napján szellőztette meg a francia L'Équipé című napilap azt a lehetőséget, miszerint Antoine Griezmann 2018-ban a Real Madridhoz igazol. 

 

Megvan, ki lehet a futballtörténelem legdrágább igazolása " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A mirror.co.uk honlap közlése szerint a Dortmund támadója, Pierre-Emerick Aubameyang a legesélyesebb arra, hogy a - futballtörténelemben először átlépve a 100 millió fontos álomhatárt - világ legdrágább igazolása legyen; a Real Madrid és a Manchester City is hajlandó lenne ennyi pénzt kifizetni a gaboni klasszisért. Coutinhót egy találat választja el a csúcstól.

 

Noha az eddigi eshetőségek arról szóltak, hogy a francia támadó Angliában folytatja majd pályafutását, az új, "titkos terv" nevű elképzelés szerint a városi rivális kész kifizetni a 100 millió eurós összeget Griezmannért. A L'Équipé arról is ír, hogy Griezmann Cristiano Ronaldo helyére érkezik: a portugál szerintük nem fogja meghosszabbítani 2018 nyaráig szóló szerződését. 

 

M*A*J on Twitter

L'Equipe: Real Madrid have a 'secret' plan to sign Griezmann in the summer of 2018 by which time Cristiano will be on the decline. Sure.

 

Legfrissebb híreink