A Fradi egykori játékosával erősít a pocsékul rajtoló csapat?

Az NB I-ben nem fukarkodott a gólokkal.

Forrás: MTI

Marco Djuricin a 2016/2017-es szezonban szerepelt a Ferencvárosban. A 28 éves futballista ekkor 25 NB I-es meccsen kapott lehetőséget, a fellépéseit nyolc góllal zárta - áll a HLSZ statisztikájában. Többek között az Újpest elleni Derbin is beköszönt:

Djuricin jelenleg a német másodosztályban szereplő Karlsruher SC keretének a tagja. Azt túlzás lenne állítani, hogy húzóember lenne a futballista, hiszen csak 352 percet kapott a bizonyításra a tétmeccseken a most futó idényben. 

Megvan, mennyi posztra igazolna a Ferencváros - NB1.hu

 

A spox.com oldal arról ír, hogy az Altach tárt karokkal várná Djuricint. Az osztrák klubnak a katasztrofális rajt után (12 meccs alatt 8 pontot szerzett) nagy szüksége lenne az erősítésekre. A gárda gyenge szereplésének egyik oka a kevés lőtt gól (tizenegy).

SCR Altach angelt nach Karlsruhe-Legionär Marco Djuricin

 

"Marco valóban felkeltette az érdeklődésünket, de rajta kívül is több játékost figyelünk" - fogalmazott Christian Möckel, az Altach sportigazgatója. Az osztrákok dolgát egyébként az is megkönnyítheti, hogy Djuricin szerződése 2021 nyarán lejár a Karlsruher SC-nél.

Djuricin korábbi csapata, a Fradi ennyi poszton erősítene: 

Legfrissebb híreink