A férfiaknak szurkol a Fradi női csapata, indul a jegyértékesítés vb-selejtezőkre

Színes programokkal várja a szurkolókat a Vidi.

Forrás: fradi.hu

FERENCVÁROS
Női csapatunk kedden tett egy lépést a BL-főtábla felé, szerdán pedig már a férficsapatnak szurkol!

Mint ismert, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk szerda este 21.00-tól a Young Boys vendégeként lép pályára az UEFA Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásának első mérkőzésén. A Ferencváros női csapata a férfiakkal párhuzamosan szintén a Bajnokok Ligája főtáblájáért áll harcban, Dörnyei Balázs együttese pedig ahogy arról beszámoltunk, kedd este Lengyelországban tett egy fontos lépést céljai elérése felé.

A lányok szerdán és csütörtökön már a pénteki, az albán bajnok Vllaznia elleni, a továbbjutásról döntő mérkőzésre készülnek Sosnowiecben, közben pedig természetesen nagyon szurkolnak a férfi csapatnak a Young Boys elleni BL-playoff meccsen. Olyannyira, hogy női csapatunk játékosai többnyelvű üzenetet is küldtek a fiúknak. Ez a Fradi-család, hajrá Ferencváros, irány a BL!

MOL FEHÉRVÁR FC
A csapat biztatása mellett számos egyéb aktivitás miatt érdemes időben kijönni a Kisvárda elleni találkozóra, a Vidi-múzeum is várja az érdeklődőket.

Szombaton a listavezető Kisvárda Master Good látogat hozzánk, a 18:15-kor kezdődő mérkőzés előtt már 15:45-kor kezdünk bemelegítő programokkal egy új helyszínen, a B-szektor mögötti külső területen, ahol büfékkel és programokkal várjuk azon szurkolókat, akik kapunyitás előtt a stadionnál szeretnének hangolódni a mérkőzésre.

A gyerekek a minifoci mellett megrohamozhatják Stoplit a közös fotókért, legnagyobb szurkolóvá festethetik magukat az arcfestőkkel és tetoválókkal, kellő lufit durrogtathatnak el, valamint a gyerekek és felnőttek egyaránt meglengethetik az óriás Vidi-zászlókat, amelyről képek is fognak készülni.

16:45 és 20:30 között a MOL Aréna Sóstón belül is több programmal várunk mindenkit a már megszokott gyereksarok területén:

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek magatokat. 10-0 esetén mászni kell, tudjátok jól! Szintén kérhetsz arcfestést és tetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk.

Amikor már mindenki rajtra kész, és elfoglaltad a helyed, várva, hogy a játékosok a pályára lépjenek, még Stopli és barátja fognak értékes ajándékokat sálágyúzni a szurkolóknak!

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket

Szeretett klubunk jubileumi Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak!

Stadionbüfé

A Kisvárda Master Good elleni mérkőzésen a büfék üzemelni fognak, a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre kerül a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

MAGYAR VÁLOGATOTT
Csütörtökön 10.00 órakor megkezdődik a szeptemberi, Anglia és Andorra elleni hazai világbajnoki selejtezőkre szóló kedvezményes árú kombinált jegyek árusítása. 

Legfrissebb híreink