A fehérvári által szétrúgott szögletzászló üzenete - videó

Teljesen rendben volt a Vidi a Malmö ellen.

Forrás:

 
BAJNOKOK LIGÁJA SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, BAJNOKI ÁG, ELSŐ MÉRKŐZÉS
 
MALMÖ FF (svéd)–MOL VIDI FC 1–1 (0–0)
 
Malmö, Nya Malmö Stadion, 17 209 néző. V: Matej Jug (szlovén). 
 
Malmö: J. Dahlin – L. Nielsen, Bengtsson (Brorsson, 31.), Safari – E. Larsson, Traustason (Lewicki, a szünetben), Bachirou, A. Christiansen, Rieks – Antonsson (Gall, 80.), Rosenberg. Vezetőedző: Uwe Rösler. 
 
Vidi: Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, Hadzic, Nikolov – Kovács I. (Pátkai, 78.), Lazovics (Sz. Scsepovics, 89.) – M. Scsepovics (Varga J., 82.). Vezetőedző: Marko Nikolics
 
Gólszerző: A. Christiansen (62.), ill. Nego (71.)
 
VISSZAVÁGÓ
 
Augusztus 14., kedd:
 
20.00, Felcsút: Mol Vidi FC–Malmö FF (svéd)
 
 
Tökéletes rúgómozdulat volt.
 
A köríves kivitelezés lényege az volt, hogy a lendülő lábfejnek pontosan a közepére mutatott rá az ellentétes kéz mutatóujja. Így lehet hatalmas bombagólokat vágni, és egyébként Sylvester Stallone is rengeteg rosszfiút hatástalanított ennek a technikának köszönhetően a filmjeiben.
 
Azokra a pillanatokra gondoltunk az előbb, amikor Loic Nego szétrúgta a szögletzászlót gólörömében. És az sem volt semmi, ahogy kiharcolta a találata előtti lövőhelyzetet.
 

Mert abban a mozdulatban benne volt minden a Vidi-játékosok mentalitásáról. Akik végig zakatolták és harcolták a meccsek, idegenben (!), nemzetközi kupameccsen veszélyesebben kezdtek (!), további veszélyes helyzeteket teremtettek a hazaiak kapuja előtt, és azután sem roppantak össze, miután a Malmö megszerezte a vezetést (!).
Hanem továbbra is magabiztosan fociztak. Már Lazovic, lécre nyesett szabadrúgása is gólt érdemelt volna, de a sors kegyetlenebb igazságtalansága az lett volna, ha a Mol Vidi nem egyenlít.
 
 
A visszavágó a belgák elleni Eb-meccs óta sokak szerint a  legfontosabb magyar érdekeltségű találkozó lesz!
 
És a magyar focinak minden sikerre szüksége van, több okból is!
 

Legfrissebb híreink