A Dunaszerdahely helyett ezt a csapatot veheti át Bölöni László

Szabadon igazolható a tréner.

Forrás: Royal Antwerp/Facebook

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Bölöni Lászlót is összeboronálták a Dunaszerdahellyel. Ám a jelek szerint a DAC-nál Bernd Storck lesz a befutó. Bölöninek mégsem kell búslakodnia, hiszen román sajtóhírek szerint az FCSB csapatát veheti át.

A bukaresti csapat 2015 óta nem tudta megnyerni hazája bajnokságát. Jelenleg a második helyen áll a gárda a táblázaton, a listavezető CFR előnye négy pont. Basarab Panduru úgy véli, Bölöni László kinevezése jó ötlet lenne Gigi Becalitól - erről számol be a telekomsport.ro.

"Bölöni egy nagyszerű edző, és jelenleg szabadon igazolható. Ebből az FCSB is profitálhatna. Szerintem Bölöni képes lenne arra, hogy a játékosokat magasabb szintre emelje" - fogalmazott Basarab Panduru, aki hozzátette, az Universitatea Craiova és a Dinamo Bukarest is lecsaphatna Bölönire.

BOMBĂ în Liga I! Ladislau Boloni, la FCSB. Becali poate da cea mai mare lovitură din istoria clubului: "Duce jucătorii la alt nivel"

 

A 67 esztendős Bölöni a Sportinggal a portugál, a Standard Liege együttesével pedig a belga bajnoki címet szerezte meg korábban. 

 

Legfrissebb híreink