A Barcelona „nekiment” a spanyol liga elnökének

Barcelona – Tebas szerint provokatív volt a „balhéval” végződő gólöröm.

Forrás: BaBe

Az FC Barcelona fegyelmi eljárást kezdeményezett a spanyol labdarúgóliga elnöke ellen, mivel kritizálta a klub játékosainak viselkedését.

 

A katalánok azért fordultak a spanyol sportdöntőbírósághoz (TAD), mert Javier Tebas provokatívnak minősítette a barcelonai játékosok Valencia elleni gólörömét. Múlt szombaton a Valencia-Barcelona mérkőzés 94. percében Lionel Messi győztes gólja után egy tizenhét éves hazai szurkoló a pályára hajított egy ásványvizes palackot, amely eltalálta a brazil Neymart. Az incidens következtében az ünneplő Barcelona játékosok közül többen is fejsérülést színleltek.

 

Íme az ominózus eset:

 

 

 

Javier Tebas elítélte a Valencia-szurkolók viselkedését, azonban a Barcelona-játékosok provokatív gólöröméről is szót ejtett. Ez az, ami nem tetszett a katalán klub elnökének, Josep Maria Bartomeunak, aki szerint Tebas nyilatkozata sportvezetőhöz méltatlan és felelőtlen volt, ezért kezdeményezte a fegyelmi eljárást.

 

Ami biztos, hogy paprikás kis mérkőzés volt, ahol Messi sem viselkedett feltétlenül korrektül:

 

 

 

A spanyol liga fegyelmi bizottsága szerdán 1500 euró büntetést szabott ki a Valenciára, amely a tizenhét éves szurkolót kitiltotta a Mestalla Stadionból.

Legfrissebb híreink