65 millió euróért igazolhat a City

Manchester - 173,5 millió eurót költöttek a védelem megerősítésre.

Forrás:

A Premier League-ben listavezető Manchester City kész kifizetni az Athletic Bilbao elvágyódó középhátvédjének, Aymeric Laporte-nak a kivásárlási árát - írta az m4sport.hu.
 
A 23 éves játékos már 2016 nyarán is közel volt ahhoz, hogy a Manchester Citybe igazoljon, ám a futballista akkor az utolsó pillanatban visszalépett. Most azonban végleg elszánta magát, hogy elhagyja a Bilbaót, amit már a klubbal is közölt.
 
A hír hallatán azonnal kinyílt a City feneketlen pénztárcája, az egyesület kész kifizetni Laporte 65 millió fontos (57 millió euró) kivásárlási árát.
 
A francia védő érkezése azt is jelentené, hogy a City fél év alatt kicsivel több mint 173,5 millió eurót költött hátsó alakzatának megerősítésre, lévén Benjamin Mendy 57,5, Kyle Walker pedig 51 millió euró ellenében tette át a székhelyét a nyáron az Etihadba.
 
Bár Pep Guardiola csapata utcahosszal vezeti az angol bajnokságot, és a keret is nagyon erős, ennek ellenére a középpályára is új labdarúgó érkezhet, a kiszemelt a Sahtar Doneck 24 éves brazil szűrője, Fred.
 
 

Váratan PSG-igazolás: válogatottat jelentettek be - NB1.hu

Válogatottat igazolt a PSG

Legfrissebb híreink