nb1.hu

Újra élen a lila-fehérek – reakciók

Hatalmas a harc az első helyért.

Az NB III. közép csoport 35. fordulójában a Taksony SE volt a KTE HUFBAU ellenfele a Széktói Stadionban. Az első félidőben szinte el voltak átkozva a lila-fehérek a kapu előtt, de a hajrában azért megnyílt a gólcsap. Nagyon értékes három pontot szerzett ezzel a Kecskemét, ugyanis az éllovas Iváncsa 1-0-ra kikapott Dunaújvárosban, míg a harmadik Dabas 1-1-es döntetlent játszott otthon a Honvéd II. ellen. Szabó Tibor csapata vasárnap 18 órakor az RKSK vendége lesz a fővárosban, immáron újra éllovasként, kettő pontos előnnyel.
 
 
KTE HUFBAU – Taksony SE 7-0 (1-0)
Kecskemét, v: Dobai János (Bereczki Bence, Halász József)
KTE: Mészáros – Kotroczó, Grünvald (Asztalos 22.), Károly, Puskás Z. (Tóth 46.), Szalai, Koszó, Vágó (Gál 60.), Ludasi (Nagy 81.), Puskás G., Constantinescu (Győri 81.). Vez
TSE: Horváth D. – Bacskai, Cseri, Fekete M. (Fekete B. 59.), Szabó N. (Schmid 78.), Fekete O. (Iványi 78.), Király, Bogár, Félegyházi (Varga 46.), Vekker (Takács 70.), Sámson.
Gólszerzők: Asztalos (45 + 2., 66.), Kotroczó (83.), Győri (84.), Tóth (87., 91., 93.)
Sárga lap: Puskás Z. (30.), Vágó (48.) ill. Vekker (65.)
 
 

Megvan az egyik feljutó, csere az első helyen – eredmények, tabella

 

 
Szabó Tibor, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Nehéz volt az első félidő, ellenfelünk nagyon motivált volt. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezeket rendre ki is hagytuk, lélektani szempontból nagyon jókor jött nekünk, hogy a hosszabbításban még be tudtunk találni. A második félidő sem indult egyszerűen, de a második gól után azért már azt éreztem, hogy itt nem lehet probléma. Fontos volt számunkra, hogy ne kapjunk gólt, ahogy annak is örülünk, hogy ennyit szereztünk.
 
Seres Zsolt, a Taksony SE vezetőedzője: – Sajnos a nehézségeket most túl kell élnünk. Kecskeméten is felvállaltuk a saját játékunkat, de a végére elfáradtunk, ezt hűen bizonyítja az, hogy sorban kaptuk a pontrúgások után a gólokat. Ez már a koncentráció hiánya. A 82. percig jól tartottuk magunkat, de sajnos ilyen a futball.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC