nb1.hu

Törökszentmiklós-Újpest: egykapuzás és gól a semmiből – videó, reakció

Százszázalékos ziccerek is kimaradtak.

 

AZ ÚJPEST JELENTÉSE:

 

"Sűrű programja közepére ért NB III-as együttesünk, mert, ahogyan korábban is megírtuk, négy mérkőzést játszik zsinórban a csapat, szerda-vasárnap ritmusban. Ezen a hétvégén Törökszentmiklósi FC Sporttelepén vendégszerepeltek, és mivel ellenfelük a tabella utolsó pozícióját foglalták a forduló előtt, így bízhattunk abban, hogy győztesen hagyhatjuk el a pályát a lefújás után.

 

A kilátogató nézők ennek megfelelően azt láthatták az első félidőben, hogy már a mérkőzés elején igyekeztünk magukhoz ragadni a kezdeményezést, több szép támadást is vezettünk, a játékrész közepére akár több góllal is vezethettünk volna. Azonban a ziccerekből egyet azért értékesítettünk a 23. percben, ekkor Kálnoki-Kis Zsombor talált be. Nagyon gyorsan jött a válasz, a hazaiak talán először értek fel a tizenhatosunkig, ekkor viszont szabálytalanul állítottuk meg támadójukat, ezért a játékvezető a tizenegyespontra mutatott, amit a kékek 17-ese magabiztosan értékesített. Ettől egy kicsit megtorpantunk, így már nem volt olyan átütőerő az előre játékunkban, így 1-1-es döntetlennel vonulhattak az öltözőbe a csapatok.

 

A második félidőben gyakorlatilag „egykapuztunk”, több kisebb-nagyobb lehetőséget kialakítva, végül Radosevic Ognjen kotorta be közelről a gólvonal mögé a játékszert. Mindent egybevetve megérdemelt győzelmet arattunk, nagy fölénnyel, még akkor is, ha az eredmény ennél szűkösebbre sikerült.

 

Az összecsapás után a fiúk vezetőedzőjét, Mundi Viktort kértük meg, hogy értékelje a látottakat:

 

„Alaposan kielemeztük a Törökszentmiklós előző heti összecsapását, ahol ugyan kikaptak Debrecenben, de 4-5 komoly kontrát vezettek, és közelebb álltak a győzelemhez. Hál’ Istennek most ez nem így volt, mert végig kézben tartottuk a találkozót. Talán egyszer jöttek el a kapunkig, nekünk viszont már az első félidőben el kellett volna dönteni a három pont sorsát, a 2 gólon kívül legalább két 100%-os ziccert hagytunk ki, a Törökszentmiklós meg szinte a semmiből kapott egy tizenegyest. A második játékrészben végig nyomtunk, kicsit görcsösek lettünk, de azért sikerült kicsikarni a győzelmet.”

 

NB III. Keleti csoport 12. forduló

Törökszentmiklósi FC-Veteriner – Újpest FC II. 1-2

Gólszerzők: Pataki Zoltán 28’(bü), illetve Kálnoki-Kis 23’, Radosevic Ognjen 77’

Hámori Tamás – Kovács Dominik – Eckl Patrick – Máté Zsolt – Benyó Imre – Szűcs Áron – Kenyeres Máté (Jimmy Lima 87’) – Radosevic Ognjen – Bíró Márk – Kálnoki-Kis Zsombor (Lukáts Ákos 90’) – Stieber András (Bóna Marcel 81’)

 

A következő fordulóban szerdán, október 20-án lépünk pályára 13 órától hazai környezetben a Hidasnémeti VSC ellen, de ezúttal nem a Tábor utcában, hanem a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk ellenfelünket. Szurkolj te is a helyszínen fiataljainknak!"

 

A mérkőzés góljai:


 


 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC