nb1.hu

Szentlőrinci diadal a megyei rangadón – reakció

Elvették a listavezető Pécs veretlenségét.

„Megmutatta a csapat, hogy mire képes”
 
A Szentlőrinc 2-1-es győzelmével ért véget az NB III. Közép csoportjának rangadója, a második helyezett és az éllovas csatája. Két baranyai csapat találkozott ezen a meccsen, hiszen a Szentlőrinc a PMFC-t fogadta. A mérkőzés elején a pécsi vendégek domináltak, ám húsz perc elteltével felnőtt a feladathoz Gombos Zsolt együttese, amely Vajda góljával a 28. percben vezetést szerzett. Nem sokkal később Tóth Márk egyedül vihette a labdát Kovács Benedekre, ám elrontotta a ziccert – a pécsi kapus megfogta a jobb alsóba szánt labdát. Már úgy tűnt, hogy 1-0-val zárul a félidő, ám a PMFC az utolsó pillanatban Németh fejesével egyenlített.
 
Kezdődhetett minden elölről! A második félidő hatalmas csatát hozott, s ismét a hazaiak szereztek vezetést: Kondor talált be az 50. percben. A folytatásban Tóth Márk növelhette volna az előnyt, ám pont középre fejelte a labdát, aztán a pécsieknek is volt egy ordító gólhelyzetük. Kimaradt minden, így aztán 2-1-es hazai sikerrel ért véget a mérkőzés, ami azt jelentette, hogy a csoport éllovasa, a PMFC elveszítette veretlenségét.
 
Gombos Zsolt így értékelt a meccs után:
 
,,Ezen a mérkőzésen megmutatta a csapat, hogy mire képes. A meccs előtt azt nyilatkoztam, hogy csak akkor tudjuk legyőzni a PMFC-t, ha tíz játékos nyújt átlag feletti teljesítményt. Győztünk… Büszke vagyok a srácokra, mert végig koncentráltan, jól futballoztak, és betartották a taktikai utasításokat. Most is azt mondom, hogy ez csak egy mérkőzés volt a harminc közül. Nem ezen múlik a bajnokság, de mindenki tudta, hogy miért bír kiemelt fontossággal ez a találkozó. Számomra azért volt rendkívül fontos, mert múlt héten váratlan vereséget szenvedtünk, és az üldözők gyűjtögetik a pontjaikat. Maximálisan elégedett vagyok a hozzáállással, megnyertük a párharcokat, helyzeteket alakítottunk ki, és ami a legfontosabb: futballoztunk. Remélem, a szurkolók jól szórakoztak! Sok sikert kívánok a PMFC-nek, egy remek csapat remek szakmai stábbal és hátérrel!"
 
A tabella élén továbbra is a PMFC áll 38 ponttal, a Szentlőrinc 34-gyel a második.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC