nb1.hu

Súlyos vereség: önkritikus értékelés a DVTK edzőjétől – reakciók

Dicséretet kaptak az ellenféltől.

Hétközi fordulót rendeztek szerdán az NB III-ban. A Keleti csoportban a DVTK pont nélkül távozott a Hajdúszoboszló otthonából. A meccset a hazaiak 3-0-ra nyerték, a gólokat Kónya, Constantinescu és Nagy szerezte. A találkozót tíz emberrel fejezték be a diósgyőriek, hiszen Mrva a 84. percben a kiállítás sorsára jutott.
 
Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékelt a lefújás után:
 
Szűcs János: "Az eredmény nem feltétlenül tükrözi a mérkőzés nehézségét. Egy masszív, agresszívan és lelkesen játszó Diósgyőr ellen futballoztunk. Hátul nagyon stabilak voltunk, a támadójátékunk azért akadozott, főleg az első félidőben, akkor sokkal több kontralehetőségünk lett volna, azonban az utolsó passzok nem sikerültek. A 3-0-t nem kell megmagyarázni, de egy nehéz meccs volt, a DVTK sok csapatnak meg fogja nehezíteni a dolgát."
 
Zsivoczky Gyula: "Gratulálok az ellenfélnek, teljes mértékben rászolgáltak a győzelemre, mert kihasználták az általunk elkövetett gyerekes hibákat."
 
A Hajdúszoboszló jelenleg a negyedik helyen áll 13 ponttal, míg a hat egységgel rendelkező DVTK a 15. pozícióból várhatja a folytatást. 
 
NB III Keleti csoport 6.forduló
Aqua-General Hajdúszoboszló – Diósgyőri VTK tartalék 3–0 (1–0)
Hajdúszoboszló, 250 néző. V.: Nyekita.
Hajdúszoboszló: Domonkos – Kónya, Lénárt (Karika), Berdó (Fenyőfalvi), Czene, Nagy R., Szathmári, Constantinescu, Vincze Á. (Mészáros N.), Barna (Sütő), Barnucz. Edző: Szűcs János.
DVTK tartalék: Bánhegyi – Mrva, Ivánka, Oláh B., Illés, Bencsik (Fekete), Korbély, Demeter (Fercsák), Vincze B., Balázsi, Vajda. Edző: Zsivoczky Gyula.
G.: Kónya, Constantinescu, Nagy R. 
Kiállítva: Mrva (84.). 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC