nb1.hu

Rangadót nyert az Érd – reakció

Kijavították a Tatabánya elleni fiaskót.

Az NB III Nyugati csoport 22. fordulójában az Érdi VSE a Balatonfüredet fogadta. Az ítéletidő mindkét csapatot próbára tette a találkozón, de végül a hazaiak 1-0-ra nyerni tudtak. 
 
 
ÍME, AZ ÉRDIEK BESZÁMOLÓJA:
 
“Felnőtt csapatunk a múlt heti fiaskó után a javítás reményében nézett farkasszemet a Balatonfüredi FC alakulatával az Ercsi úti sporttelepen. Ellenfelünk az előző hétvégén csak döntetlent ért el hazai környezetben. A két csapat őszi mérkőzésén fölényes érdi siker született és bíztunk benne, hogy ez most sem lesz másként. Bár a végeredmény nem tükröz elsöprő fölényt, de az egy gólos hazai siker a játék képe alapján megérdemeltnek mondható. Ebedli Zoltán sárgalapos eltiltás miatt nem számíthatott Pál Szabolcs és Gubacsi Zoltán játékára sem. A vendégek szakvezetője Borgulya István ugyanezen oknál fogva nélkülözte Farkas Dánielt.
 
Köszönjük szurkolóink támogatását. Hajrá Zöld! Hajrá Érd!
 
“Értékes három pontot tudtunk itthon tartani a zártan védekező Balatonfüred ellen. Első félidőben voltak lehetőségeink de igazán nagy ziccert nem tudtunk kialakítani, a mi kapunk nem forgott veszélyben. A második félidőben ítéletidő mellett nehéz volt futballozni, de egy felívelt labdát végül jó egyéni megoldással góllá tudtunk váltani. A játékon még van mit csiszolni de a hetünket ismerve a három pont megszerzésével elégedett vagyok” – nyilatkozta Ebedli Zoltán az Érd vezetőedzője. 
 
 
NB III, Nyugati csoport 22. forduló
Érdi VSE – Balatonfüred FC 1-0 (0-0) 
Érd, 200 néző. V.: Újhelyi Tamás ( Hovanecz M., Majorné Nagy P.)
Érdi VSE: Kertész F., – Gajda, Fülöp, Pallagi, Németh, – Kincses (Kürti 65.), Göblyös, Morvai, Révész, Farkas (Pintér 85.), – Szabó R. ( Csoma László B. 75.)
Edző: Ebedli Zoltán
Balatonfüred FC: Erdélyi, – Szalai, Sárossy, Róth ( Szabó G. 73.), Lasz, Pécseli, – Burucz, Szabó B., Tóth (Zsiga 46.), Rádai (Szabó B. 73.), – Géringer
Edző: Borgulya István
Gól: Farkas B. (67.)
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC