nb1.hu

Putnok: nem finomkodott az edző a nagy zakó után – reakciók

A Hajdúszoboszló trénere komoly dicséretet mondott.

Az NB III Keleti csoportjában nagy vereségbe futott bele a Putnok a Hajdúszoboszló otthonában. A hazaiak a 21. percben már 2-0-ra vezettek két öngólnak köszönhetően. A folytatásban sem lassított a fürdővárosi együttes, amely végül 6-1-es győzelmet aratott.
 
A Putnok a tudósításában egyébként arra világított rá, hogy több játékos is betegen vállalta a meccset. 
 
Nézzük, a két vezetőedző hogyan értékel a meccs után:
 
Csillag László: "A srácok betartották azokat az utasításokat, amiket egész héten beszéltünk és gyakoroltunk. Mióta itt vagyok Szoboszlón, ez az első félidő volt az eddigi legjobb félidőnk, szinte minden bejött, ezekhez az öngólok is hozzátartoznak, ilyen a foci. A félidőre megvolt a megnyugtató előnyünk, a második játékrész kicsit gyengébb lett, de ez természetes, végig ugyanolyan magas tempóban nem lehet futballozni." (boon.hu)
 
Szala Ákos: "Olyan arcát mutatta a csapat, amit eddig nem. Az első 15 percben két öngólt rúgtunk. Próbáltunk utána menni az eredmény után, de jött az újabb pofon. Lélektanilag összeroppantotta ez a csapatom. Lehetne fogni pár dologra a vereséget, de egyszerűen rossz futballt játszottunk ma, rossz mentalitással. Jövőhéten szeretnénk javítani és újra a jobbik arcunkat mutatni." (putnokfc.hu)
 
Aqua-General Hajdúszoboszló – Putnok FC 6–1 (4–0)
Hajdúszoboszló, 150 néző. V.: Mencsik.
Hajdúszoboszló: Mészáros – Kis Sz. (Szabó), Kónya, Lénárt (Lukács), Fenyőfalvi, Máté, Csiki (Vincze), Moga, Bódis (Balogh), Barnucz, Dobi (Karacs). Vezetőedző: Csillag László.
Putnok: Cserepka – G. Bíró, Takács, Nagy Zs. (Hadházi), Kis G., Katona (Madarász), Buda, Szics, Vajda (Fülöp), Dobrovolszki (Laczkó), Engel (Juhos). Vezetőedző: Szala Ákos.
Gólszerzők: Máté (3), Vajda (öngól), Szics (öngól), Moga, ill. Juhos.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC