nb1.hu

Puskás Akadémia-Érd: kiakadt az érdi edző – reakció

Célkeresztben a játékvezető.

Vasárnap a 9. fordulót rendezték meg az NB III. A Nyugati csoportban a Puskás Akadémia az Érd csapatát fogadta. A rangadón hazai győzelem született, a felcsútiak 3-1-re nyertek. Az első játékrész nem hozott gólt, aztán a szünet után Magasföldi József talált be. Ezt követően Demeter Zsombor duplázott, így a 73. percben már 3-0-ra vezetett a házigazda. Az érdieknél Pál Szabolcs találata csupán szépségtapasz volt.
 
A rangadó után eléggé kiakadt Ebedli Zoltán a játékvezetőre:
 
"Nehéz indulatok nélkül értékelni a mérkőzést, anélkül, hogy ne említeném meg a játékvezető ténykedését. Viszonylag ritkán foglalkozom velük, de ezen a meccsen döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét, hogy a játékvezető finoman szólva sem nekünk fújt. Az első félidőben azt játszottuk, amit elterveztünk, voltak helyzeteink, míg a Puskásnak nem volt nagy lehetősége. A második félidő elején viszont kaptunk két gyors gólt, amivel a hazaiak megérdemelten szereztek vezetést, mert berúgtak két szép helyzetet, amiket nem tudtunk levédekezni. Ezután váltottunk és kezdtünk feljönni a meccsbe, átvettük az irányítást, több kapufát rúgtunk, helyzeteket dolgoztunk ki, de utána volt az a lélektani pillanat, amikor belenyúlt a mérkőzésbe a játékvezető és nem a mi oldalunkra dőlt a mérkőzés. Volt egy elmaradt büntető kettő nullnál és máshogy alakult volna a mérkőzés, ha kettő egy az állás, de bekaptuk a harmadik gólt és a kiállítás után már csak a szépítésre futotta az erőnkből. Elégedetlen most sem vagyok teljes mértékben, mert voltak jó periódusaink, volt, hogy uraltuk a meccset, volt, hogy a Puskás, de ilyen a futball, a Puskás három helyzetből három gólt rúgott, mi pedig a rengeteg lehetőségből csak egye" – idézi az érdi klubhonlap az edzőt.
 
NB III, Nyugati csoport, 9. forduló
Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE 3–1 (0–0)
Felcsút. V.: Büki Gábor (Ország, Imrő)
PAFC II: Perczel – Fodor M., Demeter, Magasföldi, Major M., Kicsun (Barkóczi, 86.), Kern, Czár, Makara, Vajda R., Dusinszki (Bakos Sz., 88.)
Vezetőedző: Nagy Ádám
Érdi VSE: Kertész F. – Szabó R., Pallagi, Fülöp N., Németh G. V. – Csoma-László (Morvai, 70.), Farkas B., Göblyös, Gajda (Gubacsi, 54.), Pintér N. – Pál Sz. (Molnár D., 86.) 
Edző: Ebedli Zoltán
Gól: Magasföldi (47.), Demeter (52., 73.), ill. Pál Sz. (85.)
Kiállítva: Németh G. V. (78.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC