nb1.hu

Pécs, Vidi, Kecskemét, UTE, Honvéd, Eszék – legendáknak lehet szurkolni

Szombaton kerül sor a hagyományteremtő gálára.

ÍME, A PMFC BEJELENTÉSE:
 
"Ismét megcsillantják tudásukat a magyar labdarúgás régi nagyjai szombaton 11 órától a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A PMSC Öregfiúk Egyesület hagyományteremtő céllal rendezi meg az I. Gien­ger-Hungaria Öregfiúk teremtornát. Így azok, akik annak idején a lelátókról szorítottak Mészáros Ferencék sikeréért, most felidézhetik a szép emlékeket, míg az ifjabbak belekóstolhatnak az elmúlt idők hangulatába, méghozzá ikonok előadásában. A tornán hat alakulat száll majd harcba a végső diadalért két csoportban. Az „A” jelzésű triót a Videoton, a Kecskemét és a rendező PMSC alkotja, míg a „B” jelű hármasban az UTE, a Kispest és az Eszék nagyjai szállnak majd harcba a döntőbe jutásért.
 
A tornára minden egyesület tizenkét főt nevezhet. Eddig biztosnak tűnik, hogy az UTE színeiben Szlezák, Sebők, Egressy, a Honvédot képviselve Mátyus, Pisont, Bárányos, a Videotonban Mitring, Tieber, Bekő, a Kecskemét mezében Czéh, Kovrig, Balla, és a pécsiek közül Mészáros, Tököli, Jäkl és Bódog lép majd pályára. De nem csak a régi idők futballjába kaphat betekintést, aki kilátogat az ingyenesen megtekinthető kupára, hanem a jövőből is kap egy kis ízelítőt, amikor a PMFC U8-as és U9-es csapata csap össze egy bemutató mérkőzésen. A már említett csapatok mellett pályára lép még a pécsiek ellen a város polgármesteri hivatalának alakulata is PH. Érték néven egy gálamérkőzés erejéig.
 
A-csoport: PMSC, Videoton, Kecskemét.
B-csoport: UTE, Budapest Honvéd, Eszék.
 
A teremtorna menetrendje (december 7., szombat):
 
11.00 PMSC–Videoton
 
11.30 Újpest–Bp. Honvéd
 
12.00 Kecskemét–PMSC
 
12.30 Eszék–Újpest
 
13.00 Kecskemét–Videoton
 
13.30 Eszék–Honvéd
 
14.00–15.00 hetesrúgó verseny, gálamérkőzés (PMSC Öregfiúk–PH. Érték), szociálisan hátrányos helyzetű, jó tanuló, jó sportoló díjazása
 
15.00 5-6. helyért
 
15.30 3-4. helyért
 
16.00 PMFC U8–U9 egymás elleni bemutató mérkőzés
 
16.30 Döntő, 17.00 Díjátadó ünnepség
 
Helyszín: Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
 
A belépés mindenki számára ingyenes!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC