nb1.hu

Paks-Iváncsa: nagy fordulatok és NB I-es játékosok góljai – REAKCIÓ

Félig tele van a pohár.

Szerdán pótolták a Paks-Iváncsa mérkőzést is az NB III Közép csoportjában. A hazaiak ugyan kétszer is megszerezték a vezetést, de az Iváncsa kétszer egalizált, így 2-2-es döntetlennel végződött a találkozó. 
 
Érdekesség, hogy a Tolna megyeiek góljait Ádám Martin és Nagy Richárd szerezte. A duó az előző szezonban még az NB I-ben érdekelt Kaposvárban játszott. Sőt, Ádám ebben az idényben három, míg Nagy már két élvonalbeli összecsapáson jutott szóhoz a Paksban.
 
A gólok története az Iváncsa beszámolója alapján:
 
27. perc: Egy jobboldali beadás után Ádám fordult le és lőtt a kapunkba (1-0).
 
40. perc: Az agilisan játszó Cseszneki ültette hintába ellenfelét, beadását Gera fejelte a hazai kapuba (1-1).
 
49. perc: A 20 méteres szabadrúgásból Nagy megszerezte a vezetést a hazaiaknak (2-1).
 
56. perc: Madarász – Cseszneki összjáték végén utóbbi beadására érkezett Csaba Dániel és magabiztosan bólintott a hazai kapuba (2:2).
 
Nézzük, Kindl István hogyan értékelte a meccset.
 
"Az elmúlt hetek leggyengébb teljesítményét nyújtottuk, amihez azért az is közrejátszott, hogy ellenfelünk egy rendkívül jó gárda. Majd egy félidős emberelőnyünk ellenére sajnos nem érdemeltünk volna győzelmet, tehát a játék képe alapján maximálisan elégedettek lehetünk a megszerzett egy ponttal. Érdekes mérkőzés volt, mert ugyan az Iváncsa jobban futballozott, mégis döntetlent játszottunk, sőt, meccslabdánk is volt. Az utóbbi hetek döntetlenjei után mindig úgy éreztem, a pohár félig üres, most inkább azt mondom, félig tele. Több hete veretlenek vagyunk, eljutottunk tehát arra a szintre, hogy már nehéz megverni minket, viszont a győzelmek is kellenének" – nyilatkozta a meccs után Kindl István, a Paks vezetőedzője.
 
Paksi FC II. – Iváncsa KSE 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Ádám (27.), Nagy R. (49.) illetve Gera (40.), Csaba D. (56.)
Sárga lap: Nagy R. (59.) illetve Villám (95.), Domján Attila (90.)
Piros lap: Aradi (48.), Csaba D. (90.)
Paksi FC II.: Borsos – Delea, Vas, Bognár (Ribár (65.), Gyurkits (Budai, 46.), Grajzel, Debreceni (Görög, 46.), Nagy R. (Kovács, 76.), Szekszárdi, Máthé (Süvöltős, 73.), Ádám. Vezetőedző: Kindl István
Iváncsa KSE: Prokop – Madarász, Aradi, Varga B., Csaba D., Szellák (Vallejos (68.), Domokos, Gera (Suszter, 81.), Cseszneki, Tóth Z. (Balogh 81.) – Hujber (Villám, 49.). Vezetőedző: Domján Attila
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC