nb1.hu

Óriásit hibázott a Barcika edzője, kivégzésről beszélt a DVTK trénere – reakciók

Potyogtak a gólok a találkozón.

A Kazincbarcika a DVTK II elleni meccsen is megőrizte a veretlenségét. Az előző idényben még az NB II-ben szereplő Barcika gyakorlatilag az első félidőben eldöntötte a meccset, a szünetben 4-0 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben bizonyos mértékben kozmetikáztak a diósgyőriek az eredményen, így végül a KBSC 5-2-es győzelmet aratott.
 
A magabiztos győzelem ellenére Varga Attilában maradt hiányérzet, míg Zsivoczky-Pandel Gyula szerint a jobbik csapat zsebelte be a három pontot. Nézzük, a két tréner hogyan értékelte a látottakat:
 
Varga Attila: "Egy nagyszerű első félidőt hoztunk, majd úgy gondoltam, adok olyan játékosoknak is lehetőséget, akik mostanában kevesebb játékidőt kaptak. De óriásit hibáztam, és ezért vállalom is a felelősséget. A cserék után teljesen megborult a játékunk, nem volt középpályánk, fegyelmezetlenek voltak a játékosok, ennek lett az eredménye a két kapott gól." (boon.hu)
 
Zsivoczky-Pandel Gyula: "Az első félidőben az egyéni hibáinkból sokadszorra kivégzett bennünket az ellenfél, amivel a meccs eldőlt. A szünetben azt kértem a játékosoktól, hogy azért legyen tartásunk, és hozzuk ki ezt a játékrészt legalább döntetlenre, hogy a következő meccseken legyen minől táplálkozni. Ezt a játékosok megcsinálták, mert a második félidőt megnyertük 2-1-re. Egyértelmű, hogy a jobbik csapat győzött." (boon.hu)
 
A Barcika jelenleg a második helyen áll a Keleti csoportban, míg a diósgyőriek a 18. pozícióból várhatják a folytatást.
 
KolorCity-Kazincbarcikai SC – Diósgyőri VTK tartalék 5-2 (4-0)
Kazincbarcika, 400 néző. V.: Sándor.
KolorCity-Kazincbarcikai SC: Megyeri – Szemere (Kovács D.), Nagy J., Ur, Dvorschák, Székely, Süttő (Kristófi), Ádám (Kálmán), Laczkó (Vladul), Márton (Heil), Schildkraut. Edző: Varga Attila.
Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – Mrva, Ivánka, Csatári, Tóth B. (Bartha), Molnár R. (Jónyer), Korbély (Holló), Nagy Á., Girdán (Bernáth), Illés (Juhász), Kispál. Edző: Zsivoczky-Pandel Gyula.
Gólszerzők: Laczkó (3), Kovács D. (2), ill. Bartha, Jónyer. 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC