nb1.hu

Önmagát is hibáztatja az Újpest edzője – reakciók, videók

Még nyerhetett is volna a kiesőjelölt.

 

Újpest II.–SZVSE 1-1 (1-0)

Újpest II.: Tomori – Hajnal, Szűcs, Hegedűs (Benyó, 69.), Ferkel (Varga, 69.), Pusztai (Nagy Zsolt, 57.), Nagy Zsombor, Török, Hulicsár, Fehér, Simeon (Lefler, 57.) Vezetőedző: Mundi Viktor
SZVSE: Zsibrita – Kormányos, Csamangó, Mészáros, Ondrejó, Beretka (Oláh L., 75.), Fülöp (Csanádi, 65.), Bakó (László, 75.), Kelemen V., Bodor, Zana.
Vezetőedző: Paksi Péter

gólszerzők: Pusztai (8.), ill. Kelemen V. (79.)

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, az Újpest II. és a Szegedi VSE a Közép csoport 29., hétközi fordulójában 1-1-es döntetlent játszott egymással, ráadásul úgy, hogy a kiesés elkerüléséért harcoló vendég szegediek a végén akár nyerhettek is volna. Íme, a találkozó góljai az újpestiek felvételéből:

 

 

A lefújást követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.


Mundi Viktor (Újpest II.): „Nagyon jól kezdődött számunkra a mérkőzés, már a 8. percben megszereztük a vezetést, és ekkor még semmi nem utalt arra, hogy ezen az összecsapáson gondunk lehet. Sajnos nem ez történt. Már az első félidő közepétől görcsössé vált a játékunk és nem volt meg az a kreatívtás, ami a gólszerzéshez kell. Ettől függetlenül az ilyen meccseket is meg kell nyerni az előnyünk birtokában. Sajnos most én is hibáztam, mert úgy cseréltem a játékminőség javítása érdekében, hogy ez a védekezésünk, illetve a stabilitásunk rovására ment. Egy pontrúgás után az ellenfél egyenlíteni tudott, sőt, az utolsó az utolsó 10 percben akár meg is nyerhették volna a mérkőzést. Nekünk is volt azért helyzetünk, de a Szeged is közel állt ahhoz, hogy megnyerje a találkozót.”


Paksi Péter (Szegedi VSE): „Úgy gondolom, hogy rászolgáltunk az egy pontra. A második félidőben mi domináltunk, több helyzetünk volt, mint a hazai együttesnek, kis szerencsével akár nyerhettünk is volna.”

 

Az Újpest 11., a SZVSE a 19. a tabellán jelenleg.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC