nb1.hu

Öldöklő harc az aranyért: remek döntést hozott a listavezető

Két csapat reménykedik az első helyben.

Vasárnap pont kerül az NB III 2018/19-es szezonjának a végére. Egyedül a Keleti csoportban nem dőlt még el az, hogy melyik csapat lesz a bajnok. A listavezető Szolnok fórja csak egy pont a Jászberénnyel szemben, így Huszák Géza legénysége is bizakodhat.
 
A szolnokiak a hétvégén a Sajóbábony csapatát fogadják. A sajóbábonyiaktól nemrég négy pontot vont le az MLSZ, a döntés pedig végzetesnek bizonyult, hiszen a gárda így biztosan búcsúzik a harmadosztálytól. Csábi József ennek ellenére nem számít sétagaloppra a hétvégén, a korábban a magyar válogatottat is dirigáló szakember szerint a szurkolókra is nagy szükségük lesz.
 
"A Sajóbábony jobb csapat annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat, ezért nem is nézzük le ellenfelünket. Szükségünk lesz a közönség támogatására is, remélem, minél többen kijönnek majd, mert lehet, épp ez a lökés kell ahhoz, hogy be tudjunk rúgni egy gólt" – nyilatkozta a Szolnok mestere a szoljon.hu-nak. 
 
A szolnoki drukkerek egyébként a vezetőség döntésének értelmében ingyen tekinthetik meg a sorsdöntő összecsapást.
 

null

null

A Jászberény sorsa nem a saját kezében van, de Huszák Géza tanítványai a Sényő legyőzése mellett bíznak a szolnoki pontvesztésben is.
 
"A Sényő masszív gárda, bárkire veszélyes tud lenni, főleg hazai pályán. Megpróbálunk belekapaszkodni az utolsó szalmaszálba, végül is a remény hal meg utoljára. Remélem, a csapat mozgósítani tudja utolsó energiatartalékait, és győzelemmel távozunk majd" – fogalmazott Huszák Géza. 
 
Mindkét találkozó vasárnap 17.30-kor kezdődik.
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC