nb1.hu

Nosztalgiarangadó: jobb volt, mint az NB III-as meccsek – reakciók

Egyetértettek a vezetőedzők.

 

Vasárnap az egykor szebb napokat látó csapatok meccsén a Kaposvár 3-1-re győzött a Tatabánya vendégeként a Nyugati csoportban.

 

A lefújást követően a két vezetőedző értékelte a remek színvonalú találkozót.

 

Bekő Balázs (Tatabánya): "Nem tudok, és nem is szeretnék szemrehányást tenni a csapat felé, hiszen a fiúk megtettek mindent, hogy megnyerjük a meccset. A fordulópontokból azonban mi jöttünk ki rosszul. Maga a mérkőzés nagyobb ritmusú, tempójú volt, mint egy átlag NBIII-as meccs. Az egyéni hibákból kell tanulnunk, hiszen ezek döntötték el a mérkőzést.”

 

Nagy Tamás (Kaposvár): "Ez a mérkőzés színvonalában kiemelkedett a harmadosztályból. Mind a két csapat győzelemre törően játszott. Számunkra kicsit lassan indult be a meccs, ebben a szél sem segített. Húsz perc után felvettük a ritmust, szerkezetet váltottunk, nem hagytuk az ellenfelet hátul építkezni. A szünetben azt mondtam a srácoknak, hogy én nem, csak ők tudnak ehhez a mérkőzéshez hozzátenni. Ez a csapat két hétig nem a Kaposvári Rákóczi volt, most viszont igen, olyan hozzáállással, olyan lelkesedéssel, ami csak pozitív hatással lehet a második félidőre, ha még beletesznek egy kis minőséget. A mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy egy-egy után is megvolt a csapatban az erő és a hit. A végén pedig már csak nüanszokon múlt, hogy nem lett nagyobb a különbség, de ez így volt kerek. Most egy újabb lépcsőfokra léptünk, de innét is feljebb kell még mennünk."

 

Tatabányai SC–Kaposvári Rákóczi FC 1–3 (0–0)

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 160 néző. V.: Gáspár A. (Szalai D., Farkas G.).

Tatabányai SC: Kunsági – Klausz (Árvai, a 34. percben), Kovács I., Krupánszki, Székely E., Katona K. (Hoszpodár, a 81. percben) – Szegleti, Soltész, Letenyei (Módi, a 81. percben), Farkas Z. (Kocsis G., a 76. percben) – Gyürki. Vezetőedző: Bekő Balázs.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Borbély Á., Gál, Harsányi, Czuczi – Mayer M., Grabarics (Orsós T., a 90. percben) – Kondor (Pintér N., a 65. percben), Kálmán Sz. (Szederkényi, a 90. percben), Bíró D. (Zólyomi, a 72. percben) – Vladul (Ekker, a 72. percben). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerzők: Gyürki (az 56. percben), illetve Mayer M. (a 49. percben – 11-esből és a 73. percben), Vladul (a 67. percben).

Sárga lap: Bekő (az 51. percben – kispadról), Krupánszki (a 89. percben).

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC