nb1.hu

NB III-as osztályozó: sajnálkozott a feljutó csapat trénere – reakciók

Nagy volt a különbség a csapatok között.

A Körösladányi MSK 4-1-es Cigándon aratott győzelme után, felszabadultan fogadhatta a visszavágón a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnokot. A Körösladány hazai pályán is magabiztos 3-0-ás győzelmet aratott, így 7-1-es összesítéssel jutott fel az NB III-ba.
 
A mérkőzést követően értékeltek a vezetőedzők.
 
“Most sajnálom igazán, hogy nem jut hely az NB III.-ban minden bajnoknak, mert egy nagyon szimpatikus csapatot, korrekt, sportszerű klubot ismertünk meg a Cigándban. Megérdemelten jutottunk fel, és ezt leginkább az idegenbeli meccsnek köszönhetjük. Tudtuk, hogy nehéz lesz a hazai meccs, mert egy ilyen párharcnak lélektana van, és ilyen szinten leginkább ez dönt. A hetünk arról szólt, hogy minden játékos érezze, mennyire fontos ez a mérkőzés. Az első 10 percben nem azt kaptam, amit vártam, azonban utána átvettük a játék irányítását, szépen, fokozatosan a magunk javára tudtuk fordítani a játékot és az eredményt” – nyilatkozta a lefújást követően Ekker Attila a Körösladányi MSK edzője a boon.hu-nak.
 
A vendég szakvezető szomorúan és szűkszavúan nyilatkozott.
 
“Gratulálok a Körösladánynak” – mondta Szatmári Csaba a Cigánd SE vezetőedzője. 
 
Körösladányi MSK – Cigánd SE 3–0 (2–0) 
Körösladány, 600 néző. V.: Murai. 
Körösladány: Nagy B. – Ruzsa, Wéber, Bakk, Csicsely (Almási), Farkas (Kisari), Zelenyánszki, Czirok (Urbán), Vajda (Milek), Burai, Malkócs (Talpalló). Edző: Ekker Attila. 
Cigánd SE: Nagy S. – Tóth Á. (Szokolai), Elek, Szabó K., Matyi, Kelemen (Szilágyi), Ferencz, Ramos (Oravecz), Katona, Atamas (Králik), Juhász M. (Budaházi). Vezetőedző: Szatmári Csaba. 
Gól.: Wéber (11-esből), Burai, Czirok. Kiállítva: Almási (87.), ill. Matyi (32.), Szatmári (a kispadról, 32.). Jók: Zelenyánszki, Wéber, Nagy B., Burai, Czirok, Talpalló, ill. Nagy S., Katona. 
 
Az NB III.-ba jutott: a Körösladányi MSK, 7–1-es összesítéssel. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC