nb1.hu

Nagyon kellett az öngól Buzsákyéknak – reakció

Szintén korábbi és kiváló focista ellen meccselhetett.

Buzsáky Ákos 20-szor volt magyar válogatott játékosként, profiskodott Angliában és Portugáliában is, volt Magyar Kupa-győztes, portugál bajnok és kupagyőztes, de még UEFA-kupagyőztes is, míg Pető Tamás 14-szer volt magyar válogatott, de Hollandiában, a NAC Breda játékosaként is maradandót alkotott és volt magyar bajnok is.
 
A két korábbi kiváló középpályás ezúttal vezetőedzőként nézett egymással farkasszemet a hétvégén a Nyugati-csoport rangadóján, amit a BVSC a 89. percben szerzett öngóllal nyert meg.
 
Buzsáky Ákos így értékelt a találkozó lefújása után a klubhonlapnak:
 
„Egy hét alatt ez volt a harmadik meccsünk. Azt gondolom, hogy nem játszottunk jól, nem voltunk frissek. Az ellenfél rendkívül kellemetlen játékstílusban futballozott, lezárták a területeket. Mi pedig nem voltunk kellően frissek fejben, hogy kombinatívak tudjunk lenni. Azonban az a fajta küzdés és mentalitás, ami ránk már jellemző, az átsegített ezúttal is bennünket a holtponton. Van mindig egy-egy olyan teljesítmény, mit most Nádor Miláné, aki csereként beállt és jól megoldotta azt a szituációt, amiből az öngól lett. Összességében teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót. Nagyon kellett nekünk ez a siker, hogy a hátralévő mérkőzésekre erőt tudjunk gyűjteni és a hibáinkból tanulni.”
 
NB III Nyugati csoport, 16. forduló
BVSC-Zugló–VLS Veszprém (0-0)
BVSC: Kovács – Májer (Komódi 65., Nádor 77.), Szalánszki, Kokenszky, Szilágyi, Erdélyi (Filipovic 77.), Simon (Pintér 57.), Géringer, Ladányi, Takács, Fisli (Frőhlich 46.)
Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Major, Gálfi, Somogyi, Kovács, Baldauf, Nagy R. (Nagy Á. 67.), Rédling (Krebsz 14.), Vass (Keresztes 57.)
Gólszerző: Gulyás 89. (öngól)
 
A BVSC továbbra is az élen 41 ponttal, a második Mosonmagyaróvárnak 38, míg a harmadik Veszprémnek 35 egység áll a neve mögött.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC