nb1.hu

MTK-Szekszárd: sérülés is nehezítette Kanta dolgát – tabella

Bajnokit pótoltak.

 

AZ MTK JELENTÉSE:

 

"Második csapatunk az NB III Közép csoportjának 13. fordulójából elhalasztott, Szekszárd elleni bajnokiját pótolta ma délután a BVSC-Zugló stadionjában. Kanta József vezetőedző dolgát több sérülés, valamint U19-es válogatottbeli szereplés miatt hiányzó játékos nehezítette.

 

A 21. percben alakítottuk ki az első helyzetet, Palincsár ugratta ki Kosznovszkyt, a kifutó kapus azonban lábbal menteni tudott. Pár perccel később Georgievski ment el szépen a bal oldalon, középre adását érkező támadóink elől egy védő vágta ki, majd a másik oldalon Arena jobbról leadott, jobb alsó felé tartó lövését Varasdi ütötte bravúrral szögletre. Többet támadtak a mieink, de igazi helyzetek egyik oldalon sem alakultak ki, így 0-0-s döntetlennel zárult az első játékrész.

 

A második félidőben öt percnyi játék után Georgievski kapott indítást a bal oldalon, lövését a kifutó kapus védeni tudta, majd a 65. minutumban Kata 14 méteres, jobbról leadott lövésébe léptek bele. A 77. percben Palincsár jobbról a hosszú alsót vette célba, a kapus szögletre mentett.

 

A hajrában is többet támadtunk ellenfelünknél, az igazi átütőerő azonban hiányzott a játékunkból, így maradt a gólnélküli döntetlen és a pontosztozkodás.

 

MTK Budapest II – Szekszárdi UFC 0-0 (0-0)

MTK Budapest II: Varasdi – Palincsár, Várkonyi, Markovics, Helembai, Nagy B. – Kosznovszky, Rimóczi, Kata, Georgievski (Merényi, 81.) – Gyuris

Szekszárdi UFC: Pomozi – Fekete, Tratnyek, Arena, Szeles – Kiss (Tóth, 81.), Budai, Aszalós, Rácz, Lékó (Rácz, 93.) – Horog (Péter, 70.)"

 

Tabella a linkre kattintva érhető el. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC