nb1.hu

Mosonmagyaróvár: újabb megállapodások – részletek, reakciók

Hivatalos bejelentés.

 

A MOSONMAGYARÓVÁR KÖZLEMÉNYE:

 

"Pénteken Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke és dr. Nagy István, agrárminiszter, az MTE 1904 alelnöke a Kühne gyárba tett látogatást. Klubunkat már hosszú ideje támogatja az ország vezető buszgyártója, a Credobus-okat is készítő Kravtex-Kühne csoport. Az MTE 1904 elöljárói Krankovics Istvánnal a Kravtex-Kühne csoport tulajdonosával és Süli Csaba vezérigazgatóval találkoztak. Drescher Ottó beszámolt az elmúlt év eredményeiről és a következő időszak terveiről is.

 

A megbeszélés után a résztvevők egy gyárlátogatáson is részt vettek, ahol betekintést nyerhettek a Credobus-ok gyártási folyamataiba. Emellett egy újabb megállapodás is született a Credobus és az MTE 1904 között. Névadó szponzorunk mostantól nem csak a felnőtt csapatot támogatja, hanem az utánpótlást is. Ennek értelmében pedig az elkövetkező időszakban a megyei I. osztályban induló MTE B csapata és az összes utánpótlás együttes is Credobus Tehetségközpont néven fog versenyezni.

 

„Hálásak vagyunk, hogy tovább erősödik a kapcsolat az MTE 1904 és a Credobus között – mondta Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke. Óriási dolognak tartjuk, hogy immár öt éve dolgozunk közösen Magyarország vezető buszgyártójával, és azt is, hogy ez tovább folytatódik. Köszönettel tartozunk Krankovics Istvánnak és Süli Csabának, hogy a pandémia okozta nehéz helyzetben is segítették a munkánkat, és támogatták a klubot. Hálával tartozunk dr. Nagy Istvánnak is, aki komoly figyelmet fordít arra, hogy az MTE 1904 működése zavartalan legyen. Közel 500 gyermek napi szintű sportolását biztosítjuk, július óta pedig egyike vagyunk az ország  27 tehetségközpontjának. Nagy felelősségünk van abban, hogy jó sportolókat és jó embereket neveljünk, és hogy szakmailag a lehető legmagasabb szintet biztosítsuk az utánpótlásban nevelkedő labdarúgóinknak. Ennek a feladatnak sokkal könnyebb úgy megfelelni, ha ilyen támogatói háttérrel tudunk együtt dolgozni.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC