nb1.hu

Monor: épülnek a pályák – KÉPEK

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A MONOR BEJELENTÉSE:
 
"Újabb fejlesztések a Balassi utcai sporttelepen
 
Néhány hete számoltunk be a Monori Sporttelep műfüves labdarúgó pályáinak felújításáról, karbantartásáról. A Monori Sportegyesület, kihasználva a társasági adó és az MLSZ utánpótlás támogatására nyújtott lehetőségeit, ismét jelentős felújításokat, beruházásokat valósít meg. Ezúttal két új, élőfüves pálya kialakítása zajlik; miközben a sportolók és nézők által használt mellékhelyiségek felújítása is folyamatban van.
 
 

null

null

 
A Monori Sportegyesület és a Labdarúgó Szakosztály vezetésének határozott célja az utánpótlás korosztályok szakmai és infrastukturális helyzetének javítása. Ennek érdekében, most két 20×40 méteres élőfüves pálya kerül kialakításra, melynek forrása az MLSZ Produktivitási rendszerén keresztül kapott támogatás. A pályák beépített öntözőrendszerrel és vakondhálóval készülnek el, így biztosítva a jövőben az igényes edzésmunkához szükséges feltételeket.
 
 

null

null

 
Emellett megújul az edzőpályák melletti külső mellékhelyiség is. A TAO-s támogatási program segítségével új, műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, így komfortosabb használatot biztosít az edzésekre, mérkőzésekre látogatóknak. A mellékhelyiségekben a vizesblokkok is rövidesen felújításra kerülnek, így az új szezon kezdetére megújul a sporttelep egy újabb épülete."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC