nb1.hu

Menetel a Balassagyarmat: az orvos besegítsége és elképesztő dicséret – REAKCIÓK

Mindkét oldalon sokan hiányoztak.

Zsinórban negyedik meccsén maradt veretlen az NB III Keleti csoportjában szereplő Balassagyarmat. Nagy Tibor tanítványai vasárnap a Cegléd otthonában szerezték meg a három pontot. A találkozó egyetlen gólját Lami szerezte a 13. percben. A gólszerző Nagy Tamás szabadrúgása után fejelt a kapu jobb oldalába.
 
A BSE beszámolója alapján a második félidőben nyomott a ceglédi együttes, de a több játékosát nélkülő vendégek állták a rohamokat. A Balassagyarmat jelenleg a kilencedik helyen áll a táblázaton. 
 
A lefújás után mindkét vezetőedző elmondta, több emberre sem számíthatott.
 
Makrai László: "Két részre osztanám a mérkőzést. Az első félidőben elég gyámoltalanul futballoztunk és figyelmetlenek voltunk. Ebből született a Balassagyarmat gólja is. A második félidőben már felbátorodtunk. Voltak lehetőségeink, ziccereink is, sajnos azokat nem tudtuk értékesíteni, így maradt az egygólos vereség. Igazából a mai meccsen is még a bemelegítésnél is kérdőjeles volt egy-két játékos, úgyhogy ilyen szempontból az orvos is besegített az összeállításba. Rengeteg sérültünk és betegünk van, úgyhogy nagyon nehéz volt összeállítani a mai meccsre a csapatot. Ez nem mentség abban, hogy a helyzeteket így is be kell rúgni, ha azokat nem tudjuk, akkor sajnos vereség lesz a vége." (bse1902.hu)
 
Nagy Tibor: "Hetek óta nagyon kevesen vagyunk, ezeknek az embereknek viszont olyan szívük van, ami ritka. Küzdenek egymásért, mennek. Az első félidőben kimondottan jól is játszottunk, voltak is lehetőségeink. A második félidőben már nagyon beszorított minket a Cegléd, ez annak is köszönhető, hogy nem tudunk posztokra cserélni. Mint említettem, kevesen vagyunk, de csúsznak-másznak a játékosok, ha kell, akkor ott halnak meg a pályán! Ők ilyen játékosok!" (bse1902.hu)
 
NB III Keleti-csoport, 12. forduló:
Ceglédi VSE-Balassagyarmati VSE 0-1 (0-1)
Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, 300 néző. Vezette: Dobai J. (Bereczki B., Halász J.)
Ceglédi VSE: Kis Cs. – Polyák, Bagó, Juhász Gy., Tóth D. – Markó, Kuti – Majoros (Kelemen, 68.), Herczeg, Kovács L. (Juhász A., 75.) – Bartos (Pintér, 62.). Vezetőedző: Makrai László.
Balassagyarmati VSE: Megyeri – Molnár, Benkő-Bíró, Lami, Fejes – Pallagi, Király Á. – Szita, Nagy T., Kicsi (Klinger, 64.) – Hamar (Pécsi, 82.). Vezetőedző: Nagy Tibor.
Sárga lap:  Kovács L., ill. Molnár, Fejes, Nagy T., Megyeri
Gól: Lami (13.)
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC