nb1.hu

Megszakították a debreceniek a kisvárdai sorozatot – reakciók

Véleményes tizenegyes döntött.

A hétvégén a Kisvárda második számú csapata a DEAC-ot látta vendégül a Keleti Csoport 27. fordulójában, a találkozó 1-0-ás vendégsikerrel ért véget.
 
A mérkőzés egyetlen találatát Sándor Tamás szerezte a 68. percben tizenegyesből, miután Kravcseko kezezett a saját tizenhatosán belül. Ezzel az eredménnyel a DEAC fellépett a második helyre, míg a Kisvárda továbbra is a hatodik pozíciót foglalja el. A hazai csapatnak egyébként egy hat meccs óta tartó veretlenségi sorozata szakadt meg.
 
A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:
 
Kocsis János (Kisvárda): ,,Hogyha indulatból nyilatkoznék, akkor azt mondanám, hogy ezen a mérkőzésen igazából a játékvezető jelentette a különbséget. Amikor a vendégeknek befújta a véleményes tizenegyest, amivel megnyerték a mérkőzést, nekünk négy ugyanilyen kétes szituációból két sárga lapot adott. De nem szeretnék indulatos lenni, mert sok jó dolog is volt a mérkőzésen. A csapatvédekezésünk, a középpályásainknak a helyezkedése, a kilépések, sok egyéni jó teljesítmény, nekünk ezzel kell foglalkozni. Jó döntés volt, hogy Perehanec Zdennek adtunk lehetőséget a kapuban, magabiztosan teljesített. A mérkőzés képét tekintve az igazi nagy helyzetek előttünk adódtak, de hiába mi futballoztunk modernebb felfogásban, egy ilyen kétes szituációból elvitték a három pontot."
 
Sándor Tamás (DEAC): ,,Az első félidőben jól játszottunk, folyamatosan letámadtuk az ellenfelet, helyzetekig jutottunk, de nem sikerült betalálnunk. A fordulás után szerencsére sikerült megszereznünk a vezetést, és ugyan utána kevesebbszer jutottunk el a kapuig, a Kisvárda sem tudott élni a helyzeteivel, így összességében megérdemelten nyertünk." (debsport.com)
 
KISVÁRDA MASTER GOOD II–DEBRECENI EAC 0–1 (0–0)
Kisvárda, Várkerti Sporttelep. V.: Nagy R.
Kisvárda II: Perehanec – Czene (Heles, 75.), Kravcsenko, Bíró R., Sikorszki – Avetiszjan, Kirjuhin – Hricu (Simon M., 68.), Nagy M. K., Camaj – Gosztonyi (Bokor M., 83.). Edző: Kocsis János
DEAC: Tóth D. – Soltész J. (Virág Á., a szünetben), Ujvárosi Á., Orosz M. – Lakatos B., Spitzmüller, Ifj. Sándor T., Al-Sheraji – Bereczki (Bidzilya, 61.), Tochukwu (Szabó L., 61.), Székely D. (Sárosi N., 90+3.). Edző: Sándor Tamás
Gólszerző: Sándor T. (11-esből, 0–1) a 68. percben.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC