nb1.hu

Megszakadt a Kaposvár elképesztő sorozata – reakció

Nem is akárhogyan.

Megszakadt a rossz idegenbeli sorozat: a Kaposvár öt gólt lőve győzött a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában az NB III. Nyugati csoportjának 19. fordulójában, így a zöld-fehérek első idegenbeli sikerüket érték el.
 
Nagy Tamás: – Elsősorban az kellett a sikerhez, hogy a srácok jó felfogásban játszottak, győzni akartak és tudták, hogy ehhez mit kell tenniük a pályán. Egyénileg és csapatként is megoldották az előttük álló feladatott, nagyon sok helyzetet alakítottak ki, a játék minden elemében jobbak voltak és ilyen arányban is megérdemelt a győzelem. Azt terveztük, hogy legalább az első tizenkettőben legyünk az őszi fordulók után, ez sikerült. A vonalat azonban még nem szabad meghúzni, hiszen lesz egy előrehozott mérkőzés. Ezen nem mi leszünk az esélyesek, de ez a győzelem erőt kell, hogy adjon.
 
 
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Kaposvári Rákóczi FC 1–5 (0–3)
Agárd, Parkerdő, 70 néző. V.: Szalai L. (Szarvas, Gergely).
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Steer – Mód, Bika, Koronczi, Falusy – Földesi, Szabó B. – Gere, Kökény (Tajti B., a szünetben), Balogh B. (Czinklin, a szünetben) – Wágner. Vezetőedző: Helm András.
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Harsányi, Lakatos G., Gál, Zólyomi – Mayer M., Balog A. (János N., a 68. percben) – Kondor, Szederkényi (Palkovics, az 57. percben), Orsós T. (Eleven, a 72. percben) – Pintér N. Vezetőedző: Nagy Tamás.
Gólszerzők: Wágner (a 84. percben), illetve Kondor (a 10. percben), Harsányi (a 41. percben), Mayer M. (a 43. percben), Pintér N. (a 80. percben), János N. (a 91. percben).
Sárga lap: Mód (az 59. percben), Czinklin (a 69. percben), Koronczi (a 87. percben), illetve János N. (a 83. percben).
 
A Kaposvár jelenleg a 11. helyen áll 23 ponttal, míg a vesztes fél az utolsó előtti 10 ponttal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC