nb1.hu

Megállították ifjabb Albert Flóriánékat – reakciók

És már az első hely sem a csapatáé.

ÍME, A KAZINCBARCIKA BESZÁMOLÓJA:
 
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – BKV ELŐRE 2-0 (félidőben: 1-0)
Gólok: Laczkó Milán 28′, Süttő Attila (b.) 49′
 
Az NB III Keleti csoportjának tizenharamdik fordulójában igazi rangadónak adott otthon a Kolorcity Aréna. A Kazincbarcika ma 13:00-tól a mérkőzést megelőzően a tabella első helyén álló BKV Előre együttesét fogadta. A mérkőzésre kilátogató szurkolók már a mérkőzés első percétől láthatták, hogy a Kolorcity Kazincbarcika játékosai győzelemre hajtanak. Sorra dolgozták ki a helyzeteket, elsősorban Ádám és Laczkó révén, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Az első barcikai gólra a huszonnyolcadik percig kellett várni a szépszámú hazai publikumnak, amikor is Szabó Balázs kiváló indítását követően a leshatárról kiugró Laczkó vette be Horváth kapuját. A vezetés megszerzését követően sem hagyott alább a barcikai lendület, de a félidőben már nem változott az eredmény. A második játékrész elején megduplázta előnyét a Kazincbarcika, miután egy szögletet követően Süttőt buktatták a tizenhatoson belül. A megítélt tizenegyest a sértett magabiztosan értékesítette. A BKV Előre együttese az első félidőhöz képest agilisabban játszott, helyzetekig is eljutottak, de Fila és a barcikai védők ma is remekül dolgoztak össze, így érintetlen maradt a hazai háló. Összességében megérdemelten nyertük meg a rangadót és vettük át a tabella első helyét.
 
A mérkőzést követően veztőedzőnk, Varga Attila értékelte csapata teljesítményét:
 
"Nagyon boldog vagyok, lehetek is a látottaktól! Végig jók voltunk de a fordulás után azért kicsit visszaesett a tempónk! Karakteres teljesítmény volt egy jó, szervezett csapat ellen! Meg volt bennünk a minőség és az akarat, alázat ami mindíg fontos egy rangadón! Nagyszerű munkát végeztek a srácok, remek napunk volt a mai is!"
 
ÍME, A BKV ELŐRE BESZÁMOLÓJA:
 
"Törvényszerű, hogy egyszer minden sorozat megszakad. Büszkék vagyunk csapatunkra, hogy erre 13 fordulót kellett várni.
 
Gratulálunk a Kazincbarcika csapatának, akik az első félidőben ránk erőltették akaratukat, ezáltal irányították a játékot, és sikerült előnyt is szerezniük. A második félidő már kiegyenlített játékot hozott, ám – ennek ellenére – a hazaiak  megduplázták góljaik számát.
 
A gratuláció mellett sok sikert kívánunk a Barcikának, érjék el az általuk kitűzött célokat.
 
Csapatunk célját az elmúlt hetek győzelmi sorozata nem változtatta meg, továbbra is a biztos bent maradás eléréséért küzdenek labdarúgóink. Mérkőzésről mérkőzésre tekintünk előre, most vereséget szenvedtünk, ám a következő mérkőzést már ismét meg akarjuk nyerni. Szégyenkezni senkinek nem kell, minden 12 győztes mérkőzés után minden labdarúgó csapat életébe "belefér" egy vereség. 
 
Büszkék vagyunk a csapatra, gratulálunk játékosainknak, és a szakmai stábnak."
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC