nb1.hu

Másodjára tört borsot a Győr, Aczél Zoltánék orra alá – reakció

Nem sikerült a idényzáró a fővárosi csapatnak.

ÍME, A GYŐRIEK BESZÁMOLÓJA:
 
“Nagy győzelem a megérdemelt szünet előtt
 
Az NB III Nyugati csoportjának 20., tavaszról előrehozott fordulójában a III. Kerület gárdáját fogadta az ETO Akadémia, ahol nagyszerű mezőnymunkával és szép gólokkal sikerült itthon tartani a három pontot.
 
Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat hatalmas lendülettel vetett bele magát a találkozóba. Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, a 10. percben Vankó lépett el a jobboldalon, középre adását Németh O. a gólvonal előtt tisztázta. Negyedóra után Sipőcz keresztpassza után Hanzli került helyzetbe, aki egy csel után a kapus kezébe lőtt. A 25. percben Sipőcz tolta középre a labdát balról, lövését könnyedén védte Szmola. A 36. percben egy beadás Konkenszkyt talált meg, aki kapásból lőtt, a labda kevéssel ment el a kapu előtt. Egy perccel később jobbról érkezett egy beadás, Huszár átlépte, ami így Szabó T. elé került, egy csel után centikkel lőtt a kapu mellé. A 41. percben megszereztük a vezetést! Nagyszerű támadás végén Szabó T. sarokkal tálalt Huszár elé, aki tolt rajta egyet, majd ballal kilőtte a hosszú alsót 1-0. 
 
A 65. percben Hegedüs buktatta Szabót a tizenhatoson belül, amiért büntetőt ítél a játékvezető. A tizenegyest a sértett magabiztosan lőtte a bal alsó sarokba 2-0. Egy perccel később Vankó felé szállt a labda, aki egy remek átvétellel helyzetbe hozta magát, majd a kapu fölé bombázott. A 78. percben szépített a Kerület, Vankó beadására Farkas B. érkezett tisztán középen, aki a kapuba belsőzött 2-1. Tíz perccel a vége előtt Preklet beadása a hosszú kapufán csattant. A 88. percben a felsőlécről Preklet elé pattant a labda, aki ziccerben nem találta el, így fel tudtunk szabadítani. A folytatásban már több lehetőséget nem tudott kiharcolni egyik csapat sem, így összességében megérdemelten győztek fiataljaink az utolsó őszi mérkőzésen, és szép eredménnyel mehetnek a jól megérdemelt pihenőre.
 
Antonio Munoz: Gratulálok a csapatnak a mai mérkőzéshez, és ahhoz a munkához, amit minden nap végeznek! Ma hatalmas erőfeszítéseket tettünk, hogy másodszor is legyőzzük a III. Kerületet a bajnokságban. Jól fog jönni a megérdemelt pihenés a srácoknak. Szeretnék minden ETO-szurkolónak boldog karácsonyt kívánni, és az új esztendőre a legjobbakat kívánom nekik!
 
 
Nyugati csoport 20. forduló
ETO Akadémia – III. Ker. TVE 2-1 (1-0)
Győr, ETO Park. V.: Kovács G. (Ring, Keszthelyi).
ETO Akadémia: Kiss Á. – Deákovits, Tullner, Csáki, Tamás K., Szabó T., Tóth R. (Gasztos 29’), Németh O., Sipőcz (Ignácz 85’), Huszár, Hanzli (Moharos 69’). Vezetőedző: Antonio Munoz.
III. Ker. TVE: Szmola (Kemenes 52’) – Kokenszky (Farkas B. 73’), Hegedüs (Opavszky 73’), Tóth L. (Grabant 61’), Elek, Fejes, Egerszegi, Vankó, Kirják, Szalai V. (Preklet 61’), Barczi. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gsz.: Huszár (41’), Szabó T. (66’) ill. Farkas B. (78’).
 
NYUGATI CSOPORT 20. FORDULÓ
 
13.00:ETO Akadémia-III. Kerület 2-1
vasárnap:
11.00:Puskás Akadémia-Csorna
11.00:Gyirmót II.-Vidi II
13.00:Kelen-Budaörs
13.00:Zsámbék-ZTE II
13:00:Nagykanizsa-Kaposvár
13.00:Veszprém-Balatonfüred
13.00:Teskánd-Tatabánya
13.00:Érd-Komárom
13.00:Mór-Bicske
 
 
Tabella a linkre kattintva érhető el.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC